NEA SMART 2.0: Ušteda energije, udobno, ekološki prihvatljivo (video)

09.09.2022 08:45:11
Nea smart Rehau

Odaberite NEA SMART tehnologiju i glasom upravljajte temperaturom u domu putem aplikacije za pametne telefone

Krajem ljeta stižu promjenjive temperature, a s njima i potreba za fleksibilnom regulacijom temperature - neovisno radi li se o hlađenju ili grijanju.

NEA SMART je uvijek pravo rješenje

Odaberite NEA.SMART tehnologiju i glasom upravljajte temperaturom u domu putem aplikacije za pametne telefone. Pametne funkcije sistema NEA SMART 2.0 će vam pružiti maksimalnu udobnost.

Uvijek pravi subjektivni osećaj temperature

NEA SMART 2.0 uči iz vašeg grijnog i korisničkog ponašanja i automatski se prilagođava. A ako je potrebno promijeniti temperaturu, onda se ista može udobno podesiti pomoću funkcije upravljanja govorom Alexa.

 
NEA SMART

Krajem ljeta stižu promjenjive temperature, a s njima i potreba za fleksibilnom regulacijom temperature - neovisno radi li se o hlađenju ili grijanju. NEA SMART je uvijek pravo rješenje - odaberite NEA.SMART tehnologiju i glasom upravljajte temperaturom u domu putem aplikacije za pametne telefone. 🔝

Posted by REHAU BiH on Tuesday, August 2, 2022

Ušteda u troškovima grijanja i do 20%

Pametnim funkcijama kao što su Geofencing (zamišljeni ograničeni prostor), sistem za prepoznavanje otvorenih prozora ili automatski način za uštedu energije moguće su uštede energije i do 20%. Grijanje se komforno može smanjiti čak i kada ste u pokretu. Pored toga, sa NEA SMART 2.0 se nude mogućnosti BAFA novčane podrške za optimizaciju grijanja, kao i podrške Kreditnog zavoda za obnovu.

Elegantan dizajn

Sobni regulatori postoje u dvije boje – jednostavan i neupadljiv dizajn u bijeloj boji ili markantna crna varijanta kojoj nijedan posmatrač neće odoljeti. Opciono sa svijetlećim ramom za indirektno osvjetljenje. Displej je standardno opremljen modernom LED matricom.

Kompletni REHAU sistem

Rehau vam nudi perfektno međusobno usklađeni kompletni sistem. Sve komponente iz jedne ruke za optimalnu usklađenost montažnog sistema, razdjeljne tehnike i regulacije. Fleksibilna ugradnja u pod, zid i plafon za primjenu kod grijanja i hlađenja.

Regulacija pojedinačne prostorije Nea: savršen dizajn i rukovanje

Regulator temperature u prostoriji Nea omogućava komfornu i pouzdanu regulaciju temperature. Opremljen mnogim praktičnim funkcijama, tako da precizno podešavanje i izbor raznih vremenskih programa predstavlja dječiju igru. Kao kompletno rješenje sa regulacionim razdjeljnikom, tajmerom, daljinskim senzorom i servo pogonom.

Vaše prednosti:

  • Jednostavna montaža u uzidnoj kutiji ili direktno na zid
  • Jednostavno rukovanje putem tri tastera
  • Precizno podešavanje temperature u prostoriji
  • Bešumno prebacivanje

Pronađite REHAU partnere i saznajte više o NEA SMART tehnologiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak