RE.SOURCE: Armatura za pitku vodu, koja može više

04.04.2022 09:34:25
REHAU RE.SOURCE

Pritiskom na dugme pretvorićete vašu vodu za piće u filtriranu ili ohlađenu vodu, ključalu ili gaziranu vodu direktno iz slavine

RE.SOURCE – bezgranična raznovrsnost vode iz slavine

REHAU predstavlja RE.SOURCE slavinu. RE.SOURCE nije jednostavno neka slavina za pitku vodu. Pritiskom na dugme pretvorićete vašu vodu za piće u filtriranu ili ohlađenu vodu, ključalu ili gaziranu vodu direktno iz slavine. Sasvim jednostavno pomoću inovativnog smart ekrana na dodir. Uživajte u neograničenoj raznovrsnosti vode sa smart armaturom za pitku vodu RE.SOURCE.

Jedan uređaj. Sve mogućnosti.

Filtrirana, ohlađena, gazirana ili ključala voda jednostavnim pritiskom na dugme.

Povećava komfor. Čuva okolinu.

Bez nošenja paketa sa flaširanom vodom i istovremeno bez stvaranja plastičnog otpada. Rijetko kada je zaštita okoline bila tako udobna.

Ušteda prostora. I brzo instalirano.

Ugradnja je za vašeg izvođača jednostavnija nego što možete da zamislite. Može se smjestiti praktično u svaki donji element kuhinje i u funkciji nakon samo nekoliko koraka.

Štedi novac. I to dvostruko.

81 % povoljnije od premium svjetskog proizvođača vode iz supermarketa, a zahvaljujući mogućnosti korišćenja standardnih CO2-cilindara štedite u odnosu na druge proizvođače i na potrošnom materijalu.

Više ukusa zahvaljujući RE.SOURCE

Sa RE.SOURCE uživajte svakog trenutka u higijenski besprijekornoj i ukusnoj vodi za piće. Filtersko postrojenje raspolaže sa visoko efikasnom jedinicom za filtriranje. Na taj način se efikasno zadržavaju hlor i metalni elementi, dok važni minerali ostaju u vodi. To se primjećuje i po ukusu.

Spremni u svakom trenutku

Nehlađena, ohlađena gazirana, ključala ili samo ohlađena: sa intuitivnim Homescreen –om ste udaljeni još samo jedan pritisak na dugme od vašeg osvježenja.

Higijenski čisto

Bili ste na odmoru, ili niste koristili RE.SOURCE duže vrijeme? Nema problema: jedno kratko higijensko ispiranje i uživaćete sigurno u higijenski besprijekornoj vodi za piće – po istom principu koji već poznajete na primjer kod vašeg automata za kafu. Za još veći komfor se vrijeme ispiranja može i unaprijed isprogramirati.

Sve na jedan pogled

Zamjena filtera? Novi CO2-uložak? Šta god da je u pitanju, ekran vam daje jasne instrukcije šta treba raditi u slučaju održavanja, i u svakom trenutku prikazuje status svakog pojedinog potrošnog materijala.

Voda za piće u potpunosti prema vašim potrebama

Kada se radi o vodi za piće, svako od nas ima svoje individualne želje. Zbog toga RE.SOURCE postoji u tri verzije. Tako dobijate tačno one funkcije koje vam stvarno trebaju.

RE.SOURCE BASIC

Osnovna verzija raspolaže mehaničkom miješnom ručicom.

RE.SOURCE PREMIUM

Sa inovativnim ekranom na dodir i smart funkcijama.

RE.SOURCE PREMIUM+

Sa dodatnom funkcijom vrele vode uključujući i zaštitu za djecu.

Preuzmite odgovornost za našu okolinu

Više od 10 miliona tona plastičnog otpada preplavi godišnje mora i okeane na svijetu.

Šta možemo da učinimo protiv toga? Sasvim jednostavno: Otpad, koji uopšte ne nastane, ni ne može da završi u moru. Korišćenjem RE.SOURCE možemo se odreći flaša za vodu i otpadnog pakovanja. Na taj način vam RE.SOURCE pomaže da napravite jedan korak ka održivosti.

Brza i jednostavna ugradnja u donji kuhinjski element

RE.SOURCE se isporučuje sa Plug & Play setom za instalaciju. Na taj način vaš kvalifikovani instalater može da priključi RE.SOURCE armaturu zajedno sa jedinicom u donjem kuhinjskom elementu u samo šest koraka. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama montažna jedinica se može ugraditi u praktično svaki donji kuhinjski element.

Za više informacija kontaktirajte REHAU.

PODIJELI:
TAGOVI: REAHU RE.SOURCE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer