Sistem nadogradnih roletni SUNVARIO

21.07.2022 09:34:28
Rehau SUNVARIO

Privatnost i zaštita od sunca - savršeno usklađeno

REHAU Sunvario Top Mini Plus: Sistem nadgradnih roletni za maksimalnu fleksibilnost uz mogućnost individualnog odabira dizajna.

Najbolja zaštita

S REHAU Sunvario Top Mini Plus niste zaštićeni samo od sunca i neželjenih pogleda u vaš osobni prostor. Zahvaljujući posebnoj izolaciji nadgradne kutije i silikonskim brtvama bočnih dijelova, ovaj sistem roletni pruža zaštitu od vanjskih utjecaja, te zvučnu (Rw do 48 dB) i toplinsku izolaciju (Usb do 0,74 W / m²K).

Privatnost i zaštita od sunca uz maksimalnu fleksibilnost

Sve u kompletu, od jednog dobavljača. Elementi za roletne mogu se isporučiti već montirani na prozore. To olakšava montažu i štedi vrijeme.

Veliki izbor boja i materijala

Lamele i vodilice dostupne su u aluminiju ili PVC-u. Za indivi­dualni dizajn na raspolaganju su vam izdržljive ALU ili PVC lamele kaširane u brojnim dekorima - čak i u izgledu prirodnog drva.

Lako za održavanje i dugovječno

S elementima sistema za rolete REHAU Sunvario Top Mini Plus odlučujete se za jednostavan i izdržljiv sistem, koji nudi potpunu zaštitu i vrhunski izgled u korištenju dugi niz godina.

Pronađite REHAU partnere.

 

PODIJELI:
TAGOVI: REHAU SUNVARIO roletne

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina