Držite pod kontrolom svoju vodovodnu instalaciju

02.09.2021 09:14:47
Držite pod kontrolom svoju vodovodnu instalaciju

RE.GUARD je uređaj za kontrolu vodovodnih cijevi sa sigurnosno optimiziranom tehnologijom

REHAU je razvio RE.GUARD, uređaj za kontrolu vodovodnih cijevi sa sigurnosno optimiziranom tehnologijom.

Zaštitite svoj dom pametnim uređajem za kontrolu vodovodnih cijevi, koji pomaže u značajnom smanjenju posljedica šteta izazvanih vodom.

RE.GUARD štiti vaš dom tako što zahvaljujući savremenoj tehnici smanjuje posljedice šteta izazvanih vodom. Zato što sistem pobjedničkog dizajna pouzdano intervenira prije nego što se desi gore.

Vaše prednosti s inteligentnim uređajem za kontrolu vodovodnih cijevi

Brzo i jednostavno instaliran - Jednostavna ugradnja od strane servisera i brzo postavljanje zahvaljujući intuitivnom asistentu za instalaciju. Detektori vode se mogu po potrebi dodati.

Sve pod kontrolom - S RE.GUARD aplikacijom uređaj za kontrolu vodovodnih cijevi može se kontrolisati s bilo kojeg mjesta, a obavještenja u slučaju neuočljivih promjena dobit ćete preko pametnog telefona.

Jedinstvena sigurnost - Uz inovativnu ultrazvučnu mjernu tehnologiju, Z-Wave radio-standard, baterije u nuždi, uživajte u maksimalnoj zaštiti.

Za sve - Za sve kuće za jednu i dvije porodice, bez obzira da li se radi o novogradnji, renoviranju ili nadogradnji. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, ugradnja je moguća čak i u skučenim prostorima.

Pametno umrežavanje, inteligentni sistem

RE.GUARD uređaj za kontrolu vodovodnih cijevi - Pomaže u otkrivanju pukotina na cijevima i prokapavanja, te blokira snabdijevanje vodom u slučaju šteta. Osim toga, on mjeri potrošnju vode i omogućava ručno zatvaranje i otvaranje vodovodne instalacije. Ugradnja se provodi odmah iza vodomjera, a ispred filtera za vodu u domaćinstvu.

RE.GUARD detektor vode - Pouzdano spojen na uređaj za kontrolu vodovodnih cijevi putem Z-Wave radio-standarda i otkriva gubitke vode u kritičnim područjima. Detektori vode mogu se opcionalno postaviti bilo gdje u kući i snabdjeti produžnim kablom za teško dostupna mjesta. Naručiti možete na:www.rehau.de/webshop

RE.HUB mrežni prolaz - Spaja RE.GUARD uređaje s internetom i lako se povezuje s usmjerivačem.

RE.GUARD aplikacija - Informira vaše kupce na pametnom telefonu u svako vrijeme i bilo gdje i pomaže u prepoznavanju održivog potencijala uštede u potrošnji vode.

Zbog svog oblika i funkcionalnosti, RE.GUARD je nagrađen nagradom Red Dot Design 2019 i nagradom Plus X za "Najbolji proizvod godine 2019".

Kontaktirajte REHAU odmah i detaljno se posavjetujte o inteligentnom uređaju za kontrolu vodovodnih cijevi RE.GUARD.

 

PODIJELI:
TAGOVI: REHAU RE.GUARD

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina