RAUVISIO crystal u kupaonici

04.03.2022 10:21:06
REHAU RAUVISIO crystal

RAUVISIO crystal je polimerno staklo koje svojim visokovrijednim izgledom stakla impresionira kao kupaonska površina, te u potpunosti nadoknađuje nedostatke pravog stakla

RAUVISIO crystal je polimerno staklo koje svojim visokovrijednim izgledom stakla impresionira kao kuhinjska fronta ili kupaonska površina, te u potpunosti nadoknađuje nedostatke pravog stakla.

Pametno staklo za vaše kupatilo

Zahtjevi za kvalitetom i dizajnom u kupaonici posljednjih godina dostižu sasvim novi nivo. Inovativni površinski materijal RAUVISIO crystal u potpunosti zadovoljava ovaj trend i nudi maksimalnu fleksibilnost u dizajnu kupatila. Bilo da se radi o zidnim oblogama, zidnoj oblozi u tušu ili ukrasnoj površini namještaja, pametno staklo postiže beskrajna područja primjene.

RAUVISIO kristal je polimerno staklo koje zadivljuje svojim kvalitetnim izgledom stakla i u potpunosti nadoknađuje nedostatke pravog stakla.

„Naše pametno staklo zadivljuje svojim pametnim prednostima u svakodnevnoj upotrebi“, poručuju iz REHAU.

Vaše prednosti

Visokokvalitetna optika

Zahvaljujući svom sjajnom dubinskom efektu, RAUVISIO crystal predstavlja vrhunac u kupaonici, nudi udoban osjećaj i manje je sklon maglenju nego pravo staklo.

Otporan na ogrebotine

RAUVISIO crystal pokazuje visoku razinu otpornosti na ogrebotine u svakodnevnoj upotrebi. To znači da površina ostaje lijepa kao što je bila prvog dana, čak i nakon više godina.

Higijenska čistoća

S konvencionalnim pravim staklenim frontovima, prljavština se može sakupljati na području fuga. RAUVISIO crystal fronte u potpunosti su bez fuga. Time bakterije nemaju šanse.

Lako se čisti

Zahvaljujući njihovom laku, površine kupatila od kristala RAUVISIO izuzetno su otporne na prljavštinu i mogu se lako očistiti vodom i krpom od mikrovlakana.

Mogućnost pisanja

Površina koja je također dostupna sa magnetnom funkcijom se po mogućnosti može šarati sa Whiteboard markerima. Ovako ostavljate male poruke za svoje voljene u svakodnevnom životu.

Izuzetno dimenzijski stabilan

Zahvaljujući svojoj simetričnoj strukturi, kuhinjske fronte RAUVISIO osiguravaju trajnu stabilnost bez krivljenja čak i nakon višegodišnje upotrebe.

Zajamčeno održivo

REHAU paneli RAUVISIO presovani drvenim materijalima zadovoljavaju PEFC standarde opskrbnog lanca za održivu šumarstvo.

Pronađite REHAU partnere za RAUVISIO površine u vašoj blizini.

PODIJELI:
TAGOVI: REHAU RAUVISIO crystal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer