Obraduj jetima: Bajramski paketići za djecu bez jednog ili oba roditelja

06.04.2022 08:08:09
muslim aid bajram obraduj jetima bajramski paketići

U toku mjeseca Ramazana Muslim Aid Association pokrenila je kampanju "Obraduj jetima" koja ima za cilj obradovati 200 mališana bez jednog ili oba roditelja iz cijele BiH sa bajramskim paketićima. Svako dijete dobit će bajramski paketić u vrijednosti od 20 KM

Bajram je praznik sreće, radosti i zahvalnosti i svako dijete zaslužuje da mu se raduje.

U toku mjeseca Ramazana Muslim Aid Association pokrenila je kampanju „Obraduj jetima“ koja ima za cilj obradovati 200 mališana bez jednog ili oba roditelja iz cijele BiH sa bajramskim paketićima. Svako dijete dobit će bajramski paketić u vrijednosti od 20 KM.

"Kroz svoje projekte na terenu se svakodnevno susrećemo sa djecom i svjesni smo teških materijalnih uslova u kojim žive jetimi/siročad. Zato i ovaj Bajram ne želimo da ih izostavimo, jer svako dijete zaslužuje da se raduje", izjavila je Ines Melez, koordinatorica projekta.

Nakon uručenja paketića, Muslim Aid Association će sve partnere i pojedince koji su doprinijeli da obradujemo mališane obavijestiti o donaciji i javno se zahvaliti. Sva donirana sredstva će se koristiti za potrebe kampanje. U ovisnosti od uspješnosti kampanje spremni smo da povećamo broj paketića i obradujemo još djece.

Vaš prilog možete donirati:

Lično, uplatom u kancelariji Muslim Aid Association na adresi:

Koševo 10/1, Sarajevo, Tel. 033 263 335

Uplatom na račun u banci u KM:

BBI Bank: 141-306-532-02385-04

Primalac: Muslim Aid Association

Svrha uplate: Obraduj jetima

Uplate iz inostranstva u EUR:
IBAN: BA 39 1413065310235573
SWIFT CODE: BBIBBA22XXX
INTERMEDIARY BANK: BKAUATWW

Učestvujmo zajedno u širenju poruke solidarnosti, podrške i ljubavi donirajući bajramske paketiće za djecu bez jednog ili oba roditelja!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi