Predstavljamo

Najava prvog bh. podcasta o pčelama i prirodi (Foto)

Muslim Aid Association je prepoznao bitnost pčelarstva za sve segmente života i u skladu sa time razvio projekat koji se godinama unazad realizuje.

29.06.2022 09:59:59 / Izvor: Akta.ba

Pčele su bića čija aktivnost u prirodi se tiče apsolutno svih. Njihovu benefit osjetimo direktno ili vrlo često i indirektno.

Muslim Aid Association je prepoznao bitnost pčelarstva za sve segmente života i u skladu sa time razvio projekat koji se godinama unazad realizuje.

"Izuzetno nas raduje činjenica da su vrijednost naših projekata prepoznali i drugi a pogotovo naši partneri što nam je dodatan vjetar u leđa. Tom prilikom na poziv Mreže mira i Snaga lokalnog učestvovali smo na snimanju prvog bh. podcasta o pčelama i prirodi. Osjetili smo potrebu da ukažemo na važnost i simbiozu pčele i prirode, kao i na uključenost svih zainteresovanih strana u sektoru pčelarstva. Pričali smo o specifičnosti meda sa područja Bosne i Hercegovine, "teškim" pčelarskim godinama, važnosti udruženja pčelara, transferu znanja i inovacija u pčelarstvu, uključenosti civilnog i vladinog sektora, a sve u cilju sveobuhvatnog razvoja pčelarstva", ističu iz organizacije Muslim Aid

U iščekivanju objave podcasta par fotografija koje govore o sjajnoj atmosferi na snimanju možete pogledati u galeriji.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo