Meggle: "S iPadom popravi dan!"

15.05.2014 08:32:15
Meggle: 'S iPadom popravi dan!'

Kupi Meggle proizvode Alpinesse i Tečni jogurt (1l) i osvoji iPad! Zabavi se uz Memory igricu, dobar rezultat Meggle nagrađuje loptom. Svaki dan daruje 15 nogometnih lopti.

Učestvujte u Meggle nagradnoj igri i osvojite Apple iPad 4 Wi-Fi 16 GB. Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti 2 proizvoda Meggle: Alpinesse puter i Tečni jogurt pakovanje 1l, te prijaviti se za nagradnu igru na Facebook stranici Meggle. Nagradna igra počela je 14. 05. a trajat će do 12. 06. 2014. godine i organizira se na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Svaki kupac, sa prebivalištem u BiH, koji kupi dva Meggle proizvoda Alpinesse i Tečni jogurt 1l, na području BiH, ima pravo učestvovati u nagradnoj igri. Uslov za učešće u nagradnoj igri je da kupac treba prijaviti učešće na aplikaciji Meggle stranice, tako što u obrazac unese: ime i prezime, mjesto stanovanja, broj telefona, broj računa sa dokazom o kupovini predmetnih proizvoda. Pri prijavi, kupac mora posjetiti i prihvatiti Facebook stranicu Meggle, i prihvatiti aplikaciju Meggle Memory.

Svi korisnici koji se jednom prijave za učešće u nagradnoj igri, konkurišu za glavnu nagradu, koju osvajaju na osnovu kompjuterskog izvlačenja imena iz baze podataka sa prijavama za nagradnu igru na Meggle Facebook stranici.

Organizator Meggle nagradnog konkursa na kraju igre organiziraće jedno glavno izvlačenje, gdje će izvući jednog glavnog i 3 rezervna dobitnika. Glavnom dobitniku pripada glavna nagrada. Izvlačenje će se održati 12.06. 2014. godine. U izvlačenju učestvuju sve prijave pristigle do dana 12.06.2014.godine najkasnije do 12:00 časova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi