Sa feb-om se pretplatite na uspjeh

Finansije i konsalting

Sa feb-om se pretplatite na uspjeh

Časopis „Računovodstvo i poslovne finansije“ vam može pomoći i ponuditi prava rješenja, te predstavlja vašeg najboljeg poslovnog partnera u svakodnevnom radu.

30.12.2020 14:52:12 / Izvor: Akta.ba

Okruženje u kojem poslujete sve je složenije i obiluje mnoštvom novih propisa koji su često nerazumljivi i samim kreatorima. Kompanija FEB d.d. ističe časopis "Računovodstvo i poslovne finansije" koji vam može pomoći i ponuditi prava rješenja, te predstavlja vašeg najboljeg poslovnog partnera u svakodnevnom radu.

Dopunite svoje znanje i literaturu i pretplatite se na časopis Računovodstvo i poslovne finansije i za godišnju pretplatu koja iznosi 275,00 KM (štampano izdanje-NARUČI OVDJE)  ili 220,00KM  (elektronsko izdanje-NARUČI OVDJE) s uključenim PDV-om ostvarite:

  • POPUSTE NA SEMINARIMA KOJE ORGANIZUJE „FEB“ (seminari se priznaju i evidentiraju kao obavezna profesionalna edukacija)
  • OSAM BODOVA NA IME OBAVEZNE KONTINUIRANE PROFESIONALNE EDUKACIJE
  • BESPLATNE TELEFONSKE SAVJETE
  • BESPLATNE PISANE ODGOVORE NA PITANJA
  • PREČIŠĆENE TEKSTOVE AKTUELNIH PROPISA

Časopis izlazi mjesečno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting