Naručite aplikaciju e-KIFKUF za jednostavnu i brzu obradu KIF-a i KUF-a

Predstavljamo

Naručite aplikaciju e-KIFKUF za jednostavnu i brzu obradu KIF-a i KUF-a

Aplikacija e-KIFKUF je specijalizovani program za unos podataka i izradu elektronskog KIF-a i KUF-a formatiranog prema zahtjevima UINO.

01.12.2020 09:26:42 / Izvor: Akta.ba

Aplikacija e-KIFKUF je specijalizovani program za unos podataka i izradu elektronskog KIF-a i KUF-a formatiranog prema zahtjevima UINO. Koristite specijalizovanu aplikaciju koja je garant jednostavne i brze obrade KIF-a i KUF-a. Prije narudžbe pogledajte video uputsvo o načinu korištenja aplikacije (pripremio Edin Glogić).

Cijena godišnje licence, koja se odnosi na jednog PDV obveznika, iznosi 100,00 KM (bez pdv-a). Sve eventualne nadogradnje na programu obavljaju se automatski i besplatne su za korisnika. Jedna licenca može se koristiti samo za jednog PDV obveznika i na jednom računaru. Svu tehničku podršku obavlja Fintech d.o.o., kontakt: 035/631-111. Aplikaciju možete naručiti putem narudžbenice ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo