Izrada studija o transfernim cijenama

Finansije i konsalting

Potrebna vam je izrada Studije o transfernim cijenama-FEB d.d. je najbolji izbor

Konsultantska kuća FEB d.d. Sarajevo okuplja stručnjake iz oblasti transfernih cijena.

21.10.2021 12:01:35 / Izvor: Akta.ba

Ukoliko vaše preduzeće posluje sa povezanim licima onda postoji obaveza, da u trenutku dostavljanja Poreznog bilansa i Porezne prijave, posjeduje Studiju o transfernim cijenama koja analizira navedeno poslovanje.

Konsultantska kuća FEB d.d. Sarajevo okuplja stručnjake iz oblasti transfernih cijena. Njihove studije su priznate od svih inspekcijsih organa na teritoriji BiH.

Odabirom Feb d.d. konsultantske kuće, pored izrade Studije o transfernim cijenama dobijate i:

* Identificiranje eventualnih rizika u slučaju uočavanja nepravilnog postupanja u transakcijama s povezanim licima, kao i određene preporuke kako eliminisati rizike;

* Preporuke vezane za pravilno dokumentovanje usluga između povezanih lica u skladu s Pravilnikom i OECD Smjernicama; kao i

* Pismo preporuke Upravi.

Iz feb-a napominju da je Zakonom o porezu na dobit propisana novčana kazna od 3.000,00 KM do 100.000,00 KM ukoliko porezni obveznik ne posjeduje dokumentaciju o transfernim cijenama.

Ukoliko ukažete povjerenje Feb-u za saradnju u oblasti pripreme Studije o transfernim cijenama, priliku koju im pružite će opravdati s predanošću i visokim performansama.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da im se obratite putem e-maila feb@feb.ba ili pitanja@feb.ba.

PODIJELI:
TAGOVI: #transferne cijene #feb dd

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting