UV lampe sa električnom mrežicom EXOCUTOR 80

23.05.2022 09:01:12
SQS EXOCUTOR 80

EXOCUTOR je idealan za sve prostorije gdje je neophodna profesionalna zaštita od insekata

SQS d.o.o. kao generalni zastupnik vodećeg svjetskog proizvođača uređaja za kontrolu insekata, Pelsis, u svojoj bogatoj ponudi proizvoda nudi nekoliko najrespektabilnijih modela uređaja za neutralizaciju insekata, koji su se godinama na tržištu razvili gotovo kao zaseban brend. Na tržištu je vodeći Exocutor, najprodavaniji uredjaj u Evropi.

Ovi uređaji koriste UV svjetlost za privlačenje letećih insekata, mrežu pod električnim naponom za njihovo neutralisanje, i fioku za sakupljanje ostataka neutralisanih insekata. Idealni su za upotrebu u trgovačkim objektima, prostorijama za javnu upotrebu, domaćinstvu, javnim kuhinjama i skladištima.

Karakteristike:

  • Pokriva: 100-300m²
  • Način neutralisanja: mreža pod električnim naponom
  • Upotreba: ugostiteljski objekti, trgovine i marketi, industija, skladišta
  • Snaga: do 120W

Kao najprodavaniji električni neutralizator insekata u Evropi u posljednjih 20 godina, EXOCUTOR je idealan za sve prostorije gdje je neophodna profesionalna zaštita od insekata po pristupačnoj cijeni. EXOCUTOR je uređaj visokog kvaliteta, dugotrajan i pouzdan, izrađen od najboljih materijala i djelova. EXOCUTOR nove generacije ima poboljšane karakteristike, mogućnost bočnog privlačenja insekata zahvaljujući poboljšanom modernom dizajnu i aluminijumskim površinama koje reflektuju UV svjetlost ka bočnim stranama uređaja.

Više informacija potražite ovdje ili kontaktirajte SQS d.o.o.

PODIJELI:
TAGOVI: SQS d.o.o. Exocutor 80

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika