Rashladite vrele dane

Brezza 170 - Prijenosni rashlađivač zraka

20.07.2023 09:57:00
Brezza 170 Safety Quality Systems

Safety Quality Systems vam predstavlja Brezza 170 evaporativni rashlađivač zraka idealan za otvorene i poluotvorene prostore

Brezza 170 evaporativni rashlađivač zraka je idealan za hlađenje okruženja i javnih mjesta. Zauzima vrlo malo prostora, modernog je dizajna i lako se uklapa u uglove. Zahvaljujući ovim karakteristikama idealan je za prostore ispod tendi, jedara, suncobrana i za vanjske prostore barova i restorana.

Uređaj je visok 170 cm i to garantuje snažan protok svježeg vazduha od 3500 m³/h, podesiv daljinskim upravljačem ili "touch screen" displejom i horizontalno i vertikalno. Brezza 170 je tihi rashlađivač zraka sa značajnom autonomijom zahvaljujući velikom rezervoaru za vodu i garantuje ljudima svježu i prozračnu oazu koja spoljašnje okruženje čini prijatnijim.

Brezza 170 ne zahtjeva nikakav sistem za instalaciju i lako se pomjera zahvaljujući integrisanim točkovima; može se postaviti bilo gdje i može rashlađivati ​​prostore od oko 60 m² u otvorenim ili poluotvorenim okruženjima, locirajući rashladno sredstvo u potrebnim prostorima. Ovi uređaji imaju izuzetno nisku potrošnju, a takođe su veoma korisni za uklanjanje isparenja i mirisa.

Brezza evaporativni rashlađivači zraka su opremljeni rashladnim panelima i filterima kako bi ponudili bolji rezultat hlađenja i u stanju su smanjiti percipiranu temperaturu za 5/7 °C. Osim što osvježava okolinu, rashlađivač proizvodi dovoljno i podesivu ventilaciju, stvarajući poboljšanje higijene okoliša, a posljedično i dobrobit ljudi, zahvaljujući prirodnoj, zdravoj i ekološkoj razmjeni svježeg zraka kao u prirodi. UV lampa sterilizira vodu te spriječava razvoj bakterija i plijesni.

Za više informacija kontaktirajte:

Safety Quality Systems – SQS d.o.o. Sarajevo

Braće Baljić 3A, 71000 Sarajevo

Tel.: +387 61 747 929

E-mail: info@sqs.ba

Web: www.sqs.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika