Uređaji za kontrolu insekata

UV lampe za kontrolu insekata

19.09.2023 09:55:51
UV lampe za kontrolu insekata

SQS d.o.o. u svojoj ponudi proizvoda nudi nekoliko najrespektabilnijih modela uređaja za neutralizaciju insekata

SQS d.o.o. kao generalni zastupnik vodećeg svjetskog proizvođača uređaja za kontrolu insekata, Pelsis, u svojoj bogatoj ponudi proizvoda nudi nekoliko najrespektabilnijih modela uređaja za neutralizaciju insekata, koji su se godinama na tržištu razvili gotovo kao zaseban brend.

Na tržištu je vodeći Exocutor™, najprodavaniji uredjaj u Evropi, zatim najefikasniji Flytrap Professional™ i najnoviji, inovativni, dekorativni Aura®. Pošto je u mogućnosti da zadovolji najvažnije kriterijume, visoku efikasnost u borbi protiv letećih insekata, visok kvalitet izrade i naravno cijenu, Pelsis paleta proizvoda može da pruži efikasno rješenje za problem sa insektima za svako okruženje.

Uredjaji za kontrolu i uništavanje insekata su podeljeni u 4 kategorije – Zaperi (koji za uništavanje insekata koriste mrežu pod električnim naponom), Glueboard (koji za uništavanje insekata koriste ljepljivu površinu), dekorativni  uređaji koji se koriste za preventivno djelovanje i pružaju potreban nivo zaštite u različitim uslovima.

Svaka kategorija sadrži uređaje spremne da zadovolje specifične zahtjeve sredine u kojima se koriste, razvijene kroz dvadesetpetogodišnje iskustvo u proizvodnji i primjeni ovih uredjaja. Kroz razvijenu mrežu distributera, koja se prostire na 6 kontinenata i u preko 60 zemalja Pelsis je na svjetskom tržištu lider u proizvodnji, distribuciji i podršci kupcima.

Za više informacija kontaktirajte:

Safety Quality Systems – SQS d.o.o. Sarajevo

Braće Baljić 3A, 71000 Sarajevo

Tel.: +387 61 747 929

E-mail: info@sqs.ba

Web: www.sqs.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika