SQS nosioci inovacija na polju zaštite od insekata i sterilizacije prostora

16.10.2018 15:37:00
SQS nosioci inovacija na polju zaštite od insekata i sterilizacije prostora

Proizvodi koje imaju u svom asortimanu su proizvodi renomiranog engleskog proizvođača higijenske opreme i opreme za kontrolu insekata PELSIS.

Safety Quality Systems – SQS d.o.o Sarajevo je ekskluzivni uvoznik i distributer:

  • Opreme za kontrolu insekata,
  • Uređaja za sterilizaciju opreme, prostora, površina i vazduha,
  • Higijenske opreme u vidu sušača za ruke i higijenskih kanti,
  • Profesionalnih osvježivača prostora
  • IC grijalica za unutrašnje i vanjske prostore.

Proizvodi koje imaju u svom asortimanu su proizvodi renomiranog engleskog proizvođača higijenske opreme i opreme za kontrolu insekata PELSIS, kao i vodećeg italijanskog proizvođača IC grijalica, STAR PROGETTI.

SQS d.o.o. također nudi konsultantske usluge za izradu i uvođenje sistema prema ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000/FSSC 22000, ISO/IEC 27001, ISO 50001, HACCP, HALAL, GlobalGAP i IFS.

Pored konsultantskih usluga, također nude i usluge auditiranja, kao i organizaciju seminara i edukacija, sa posebnim naglaskom na IN HOUSE seminare, koji vama i vašoj kompaniji štede vrijeme i novac.

SQS MISIJA

Vjerujući da širok spektar kompanija u Bosni i Hercegovini i u regionu treba savremene, kvalitetne i pouzdane svjetske metode za zaštitu od insekata, sterilizaciju opreme, radnih površina i vazduha, te da je consulting na polju ISO i Halal standarda i HACCP sistema jedan od najboljih načina za podizanje i držanje višeg nivoa performansi firmi u Bosni i Hercegovini, mi u SQS-u STVARAJU okruženje koje plasira sigurnije proizvode na tržište, vrijednosti koje su dostignuća nauke i tehnologije i standard vremena u kojem živimo. DOPRINOSIMO zadovoljnijim krajnjim kupcima i korisnicima. RAZVIJAMO ambijent sigurnijeg i pouzdanijeg tržišta, zadovoljnijih i lojalnijih kupaca, dosljednijeg i stabilnijeg poslovanja u Bosni i Hercegovini. POVEZUJU zdravu i odgovornu stranu BH društva, u naporu podizanja pojedinačnog kvaliteta, i općeg odnosa prema mogućnostima dostizanja standarda odgovornosti i operativne izvrsnosti. PRREPOZNAJU, PROMOVIŠU I NAGRAĐUJU partnersku izvrsnost svih dobavljača, kupaca, trenutnih i potencijalnih partnera.

SQS VIZIJA

Tim SQS ima viziju je da budu nosioci inovacija na polju zaštite od insekata i sterilizacije prostora, te da svojim uslugama consultinga doprinesu boljoj poslovnoj klimi u Bosni i Hercegovini

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo