Visoko obrazovanje

Mogu li ja biti inženjer?

06.07.2023 07:30:02
Fakultet za tehničke studije Travnik Svijet inženjerstva

Ako želiš mijenjati okruženje, biti dio promjena i novih sistema, onda je put inženjerstva put koji te vodi u svijet budućnosti!

Svijet inženjerstva je otvoren za sve koji žele da steknu vještine i primjenju svoje znanje kako bi razvili nove tehnologije, unapredili postojeće procese i stvorili inovativna rešenja u različitim oblastima.

Nema ograničenja ko može biti inženjer već samo volja koliko je ko spreman da se posveti sticanju znanja kako bi bili kompetentni za poslove koje inženjeri rade.

Naravno da je sticanje zvanja inženjera zahtjevan put na kojem se uče vještine koje su potrebne da bi bili inženjeri a naša volja, želja i spremnost da učimo je jedini uslov koji je potreban da započnemo put u svijet inženjerstva. Sve što je navedeno od vještina  koje inženjeri imaju to ćemo na tom putu savladati.

Ako želiš mijenjati okruženje, biti dio promjena i novih sistema, onda je put inženjerstva put koji te vodi u svijet budućnosti!

Fakultet za tehničke studije Travnik

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje