Dresscode otvorio outlet u Bugojnu! (FOTO)

18.11.2022 15:24:34

Bosanskohercegovački modni brend Dresscode otvorio je outlet u Bugojnu u ulici Čaušlije bb – Prevent Fashion.

Dresscode od 2019. godine posluje u okviru Prevent Grupacije kao modni brend prilagođen domaćem tržištu.

Otvorenjem ovog outleta Dresscode širi svoju mrežu poslovnica širom cijele Bosne i Hercegovine.

Dresscode tim iz sezone u sezonu pomiče granice i zbog toga je danas prepoznatljivo ime u modnom i poslovnom svijetu u Bosni i Hercegovini.

Inspirisan je samosvjesnim, jedinstvenim i entuzijastičnim poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti sebe, niti svog izričaja.

Iskustvo i znanje vrhunskih krojača, tradicija proizvodnje uz posebno odabrane materijale specifičnih tekstura koji prate posljednje modne trendove, učinit će da muškarci i žene dobiju savršeno odijelo, kao i mnoge druge proizvode iz ponude, koje pomažu pri iskazivanju osobnosti i stava svakog Dresscode kupca.

Odjeća i obuća koja se može pronaći u njihovom asortimanu se proizvodi u Bugojnu i Travniku, što ovaj brend stavlja na poziciju liderstva na domaćem tržištu.

Dresscode u prodavnicama nudi nezaboravno iskustvo kupovine, dok radi i na razvijanju inovativnih odnosno online načina prodaje, kako bi bio što bliže kupcima.

Radno vrijeme outleta je od 09 do 16:30h tokom radnih dana, subotom od 10 do 15:30h, dok je nedjelja neradna.

 

PODIJELI:
TAGOVI: dresscode outlet bugojno

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo