Black Week i sniženje u Dresscode trgovinama

16.11.2022 15:46:40
Dresscode Black week

Posebna ponuda tokom cijele sedmice

Dresscode, omiljeni domaći modni brend, započet će sniženje na artikle iz kolekcije za jesen - zimu, kao i na Basic kolekciju u ponedjeljak, 21. novembra! Sve do nedjelje, 27. novembra do kraja radnog vremena bit će moguće pogledati i kupiti snižene proizvode u Dresscode trgovinama u Sarajevu: u Aria Mallu i Bingo City Centru.

Aktuelna kolekcija za jesen - zimu Bold and Beautiful sadrži neizostavna poslovna muška i ženska odijela, te kapute i jakne u neutralnim, kao i u bojama i raskošnim tonovima jeseni. Kolekcija se izdvaja i po intenzivnim, entuzijastičnim bojama zahvaljujući kojima je moguće sklopiti upečatljive i stilizirane kombinacije, sada po nižim cijenama.

Modne kombinacije za predstojeći period lako je upotpuniti komadima iz Dresscode Basic kolekcije, kao što su majice, savršeno krojeni jeans, koji će biti dostupni po posebnim cijenama u trgovinama. Neizostavni su kožni dodaci i obuća, šiveni u pogonima modne divizije Prevent grupacije, a koji će također biti sniženi za vrijeme trajanja Black Weeka u Dresscode trgovinama od 21. do 27. novembra 2022.

 

PODIJELI:
TAGOVI: dresscode blackweek prevent

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari