jesenji outlet dani

Dresscode proslavlja 1. Rođendan uz vrijedne nagrade

19.10.2023 15:33:48
dresscode dzanan musa

Prava modna poslastica i fenomenalni popusti u Bingo City Centru Sarajevo

U svijetu mode, gdje prolaznost vlada, istinska elegancija se uzdiže iznad svega. Dresscode, sinonim za neprolaznu eleganciju i sofisticiranost, obilježava svoj prvi rođendan u Bingo City Centru u Sarajevu, 21. i 22. oktobra. To je ne samo proslava, već i poziv na pravu modnu ekskluzivnost.

 

Dresscode je uvijek bio sinonim za vrhunsku eleganciju i sofisticirani dizajn, a posvećenost vrhunskom kvalitetu nikada nije bila jača. Misija je oduvijek bila jasna - omogućiti izražavanje vlastite autentičnosti i stila koji ne poznaju sezonske promjene.

Jesenji outlet dani sada otvaraju vrata neprolaznim klasicima, jer istinska elegancija nikada ne izlazi iz mode.

No, ovo nije samo prilika za šoping. Prilikom kupovine ovog vikenda, Dresscode nagrađuje vjernost kupaca s dodatnih 20% popusta na već sniženu kolekciju. Posebnost je u nagradnoj igri, gdje svakom kupovinom posjetioci ulaze u utrku za izvanrednim nagradama, uključujući personalizirano Dresscode odijelo, ekskluzivni luksuzni set, neprocjenjiv nakit Maar, dan opuštanja u Swissotel Spa centru sa noćenjem i vaučer od 200 KM.

 

Ovi dani su prilika da se istraže Dresscode trgovine i pronađe inspiracija u nevjerojatnim kreacijama, bez obzira da li ste u potrazi za savršenim odijelom za poslovne sastanke, elegantnom večerom ili neformalnim izlascima. Dresscode ima ono što je potrebno za ostvarivanje besprijekornog stila.

 

Pridružite se povijesti stila s Dresscodeom uz nevjerovatne popuste u Bingo City Centru u Sarajevu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo