ovog vikenda

Senzacionalna sniženja u Dresscode prodavnici u Mega Mallu

28.09.2023 14:38:37
dresscode sniženje akta

Mega Mall, jedan od najvećih tržnih centara u Bosni i Hercegovini, smješten u mjestu Usora kod Tešnja, s ponosom najavljuje ekskluzivni vikend popusta.

Ovaj popularni tržni centar, koji je dom brojnim svjetskim brendovima, nudi neodoljive popuste u trgovini vodećeg bosanskohercegovačkog modnog brenda - Dresscode.

Dresscode je poznati modni brend svjetskog glasa koji nudi moderne i atraktivne komade inspirirane samosvjesnim i entuzijastičnim poslovnim ženama i muškarcima koji cijene i izražavaju svoj jedinstveni stil. Ovaj brend postaje sve prepoznatljiviji među štovateljima mode i dobrog stila.

Ovog vikenda, posjetitelji Mega Malla imat će priliku iskoristiti izvanredne popuste na Dresscode kolekciju. Evo nekoliko izvanrednih ponuda koje nećete htjeti propustiti:

  • Košulje non iron snižene su do 30%, pružajući vam priliku za svjež i besprijekoran izgled bez puno muke.
  • Sva odijela su snižena čak 20%, omogućavajući vam da obogatite svoju garderobu visokokvalitetnim odijelima.
  • A to nije sve! Dresscode će vam dodatno pokloniti 10% popusta na cijelu kolekciju, što će vam omogućiti da uštedite još više i osvježite svoj ormar s najnovijim trendovima.

Ova posebna ponuda vrijedi samo ovog vikenda, stoga pozivamo sve ljubitelje mode i kvalitetnih komada da posjete Mega Mall u Usori kod Tešnja i iskoriste ove fantastične popuste. Ne propustite priliku da osvježite svoju garderobu s Dresscodeom i budete u koraku s najnovijim modnim trendovima.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari