Oplemenite stil vječnim klasicima

Dresscode otvara prazničnu sezonu popustom od 20%

22.12.2023 08:41:34

Svi ljubitelji stila i sofisticiranosti imaju priliku osvježiti svoj garderober jer Dresscode nudi popust od 20% na cjelokupan asortiman.

Dresscode, sinonim za izuzetnu eleganciju i visoki kvalitet, otvara prazničnu sezonu s neodoljivom ponudom. Svi ljubitelji stila i sofisticiranosti imaju priliku osvježiti svoj garderober jer Dresscode nudi popust od 20% na cjelokupan asortiman.

Bezvremenska elegancija je uvijek u modi, a Dresscode vam omogućava da ostanete vjerni vlastitom stilu, bez obzira na prolazne trendove.

U Dresscode prodavnicama, brenda svjetskog glasa, možete pronaći moderne i privlačne komade inspirisane samosvjesnim i entuzijastičnim poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti sebe, stoga ne čudi što je ovaj brend sve prepoznatljiviji među štovateljima dobrog stila.

Posjetite ekskluzivne Dresscode prodavnice širom Bosne i Hercegovine:

Sarajevo: ARIA Mall, Bingo City Center i Međunarodni aerodrom

Tuzla: Bingo City Center

Tešanj: Mega Mall

Bugojno: Outlet prodavnica

Dresscode ne predstavlja samo modnu destinaciju; on je doživljaj stila i elegancije. Više informacija je na dresscode.ba, te nalozima na društvenim mrežama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari