ljubav ima svoj dresscode

Osvježite ljubavnu priču uz domaći modni brend Dresscode

07.02.2024 12:01:29
dresscode valentinovo

20% popusta na nesniženi asortiman od 7. do 14. februara! Stilizujte ljubav uz eleganciju

U susret prazničnoj sezoni, Dresscode domaći modni brend, sinonim za bezvremensku eleganciju i visoki kvalitet, sa zadovoljstvom najavljuje posebnu ponudu povodom Dana zaljubljenih. Od 7. do 14. februara, aktivan je neodoljivi popust od 20% na nesniženi asortiman!

Dresscode pruža jedinstvenu priliku svim ljubiteljima stila i sofisticiranosti da osvježe svoj garderober uz komade koji odražavaju vječne klasike. Bez obzira na prolazne trendove, stil je nešto što traje zauvijek.

Dresscode, bosanskohercegovački modni brend svjetskog glasa, inspirisan je samosvjesnim i entuzijastičnim poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti sebe i svoju osobnost. Dresscode ne nudi samo odjeću, već i doživljaj stila i elegancije.

Posjetite ekskluzivne prodavnice širom Bosne i Hercegovine koje pružaju posebno iskustvo kupovine, uključujući lokacije u Sarajevu (ARIA Mall, Bingo City Center i Međunarodni aerodrom), Tuzli (Bingo City Center), Tešnju (Mega Mall) i Bugojnu (Outlet prodavnica), kao i putem online prodavnice www.dresscode.ba

Valentinovo je blizu, a ljubav ima svoj Dresscode! Stoga, od 7. do 14. februara, imate priliku uživati u posebnom popustu i stvoriti nezaboravne trenutke, sa stilom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari