ProCredit Bank i Mastercard te vode u Berlin

27.12.2019 14:58:03
ProCredit Bank i Mastercard te vode u Berlin

Nagradna igra ProCredit Bank važi za sve korisnike ProCredit Mastercard beskontaktnih kartica

Nagradna igra ProCredit Bank važi za sve korisnike ProCredit Mastercard beskontaktnih kartica za transakcije napravljene u periodu od 23. decembra do 23. februara.

Na osnovu rješenja br. 05-15-1-1229/19-T.B. od 12.12.2019. godine Federalnog ministarstva finansija, objavljujemo:

 PRAVILA NAGRADNE IGRE

Član 1 – Naziv i sjedište organizatora nagradne igre

ProCredit Bank d.d. Sarajevo, Franca Lehara bb, 71000 Sarajevo (u daljem tekstu: Organizator), ID broj: 4200046900000, PDV broj: 200046900000

Član 2 - Svrha nagradne igre

Svrha nagradne igre je promocija MasterCard  kartica i plaćanja MasterCard karticama koje izdaje ProCredit Banka d.d. Sarajevo.

Član 3 - Vrijeme i mjesto održavanja

Nagradna igra će trajati u periodu od 23.12.2019  do 23.02.2020. godine na području Federacije BiH.

Član 4 – Naziv i opis nagradne igre

Naziv Nagradne igre je: „ProCredit Bank i Mastercard te vode u Berlin“

U nagradnoj igri mogu učestvovati sva fizička lica, sa teritorije Federacije BiH, korisnici MasterCard  kartice koju je izdala ProCredit Banka d.d. Sarajevo, a koji u periodu trajanja nagradne igre, tj. od 00:00 sati 23.12. 2019 do 24:00 sati 23.02.2020.godine, putem MasterCard navedenih kartica izvrše minimalno jednu transakciju na prodajnim mjestima ili na internetu, u zemlji ili inostranstvu.

Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju zaposlenici ProCredit Banke d.d. Sarajevo, kao ni članovi njihovih užih porodica.

Član 5 - Nagradni fond

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 5.000 KM sa PDV-om. Učesnici nagradne igre u prilici su osvojiti nagrade kako slijedi:

1x Putovanje za dvije osobe u Berlin koje podrazumijeva avionske karte i hotelski smještaj uz doručak i večeru.

Član 6 - Uslovi za učešće u nagradnoj igri

U nagradnu igru ne ulaze transakcije isplate gotovine na bankomatima, u bankama i poštama, kao ni bilo kakve naknade koje ProCredit Banka d.d.Sarajevo obračunava za korištenje kartice.

Ulazak u jedinstvenu bazu podataka je automatizovan, te za učešće u nagradnoj igri nije potrebna nikakva dodatna prijava. U slučaju da Korisnik kartice ne želi učestvovati u nagradnoj igri ili ne želi da njegovi lični podaci budu objavljeni u dijelu ovih Pravila pod naslovom „Izvlačenje dobitnika nagrade i kontrola izvlačenja“, mora o tome zaključno sa danom 24.02.2020. godine dostaviti pisanu obavijest na adresu ProCredit Banka d.d., Sarajevo, Franca Lehara bb, 71000 Sarajevo, (sa naznakom ˝Za nagradnu igru Odjel za poslovanje sa stanovništvom˝) ili na e-mail adresu info@procreditbank.ba.

Istekom ovog roka smatrat će se da korisnik MasterCard kartica pristaje na učešće u nagradnoj igri, kao i da pristaje da njegovi lični podaci budu objavljeni, te da prihvata prava i obaveze iz ovih Pravila.

Korisnici kartica koji budu izvučeni kao dobitnici će biti lično kontaktirani i biće im omogućeno da potpišu saglasnost za korištenje ličnih podataka u nagradnoj igri, te da njihovi lični podaci budu objavljeni u dijelu ovih Pravila pod naslovom „Objava rezultata izvlačenja“.

Član 7 – Objava pravila nagradne igre

Odobrena pravila nagradne igre će biti objavljena na službenoj stranici ProCredit Bank, www.procreditbank.ba na dan službenog početka nagradne igre.

Član 8 - Izvlačenje dobitnika nagrade i kontrola izvlačenja

Izvlačenje dobitnika nagrada realizovat će se u roku od 15 dana od dana isteka Nagradne igre. Izvlačenje će se realizovati u prostorijama ProCredit Bank d.d. Sarajevo. Dobitnici će biti izvučeni automatski, slučajnim kompjuterskim odabirom. Izvlačenje će nadgledati tročlana komisija koju odabere Organizator. Odluka komisije je konačna i obavezujuća i neće biti dozvoljena dalja korespondencija.

Na izvlačenju će biti izvučen ukupno 1 (jedan) dobitnik. Osim dobitnika komisija će izvući još tri (3) alternativna dobitnika, što će takođe biti konstatovano zapisnički.

Tokom izvlačenja nagrada biće sačinjeni zapisnici koji će sadržavati ime i prezime dobitnika, datum rođenja, broj kartičnog računa i mjesto prebivališta.

Član 9 - Objava imena dobitnika i preuzimanje nagrada

Rezultati nagradne igre će biti objavljeni u jednim dnevnim novinama na području Federacije BiH, te na web stranici www.procreditbank.ba najkasnije 7 dana od dana izvlačenja uz pismenu saglasnost dobitnika za objavu ličnih podataka.

Član 10 - Obavještavanje dobitnika i uručenje nagrada

Svi dobitnici nagrada će biti obaviješteni telefonskim ili pismenim putem najkasnije u roku od 10 dana od dana izvlačenja. Ukoliko ne bude moguće kontaktirati dobitnika nagrade u roku od 5 dana od izvlačenja na osnovu kontakt podataka koje Banka ima o dobitniku, isti gubi nagradu, a obavještavaju se alternativni dobitnici u narednih 7 dana.

Organizator nagradne igre određuje mjesto i način preuzimanja nagrada.

Porez na dohodak snosi organizator nagradne igre.

Učesnici mogu biti pozvani da učestvuju u javnim događajima. Učesnici i pobjednici u nagradnoj igri prihvataju uslov da imena pobjednika, njihova adresa i fotografija mogu biti korišteni i objavljivani kao foto, audio i videomaterijal od strane organizatora. Učestvovanjem u nagradnoj igri učesnici daju dozvolu organizatoru da koristi njihova imena i/ili ličnost radi reklame ili prodaje bez dodatne kompenzacije.

Trenutkom preuzimanja nagrade prestaju sve obaveze Banke prema dobitniku, te time nagradna igra završava.

Član 11 - Pravila nagradne igre

Svi učesnici nagradne igre saglasni su sa pravilima nagradne igre koja će biti objavljena u jednim dnevnim novinama na područuju Federacije BiH.

Član 12 - Mogućnost prekida nagradne igre

Organizator zadržava pravo prekida nagradne igre uz obavezu prethodne najave putem sredstava informisanja, te bez bilo kakvih drugih obaveza prema učesnicima nagradne igre.

Član 13 - Rješavanje sporova

Svi eventualni sporovi između organizatora i dobitnika u vezi sa pomenutom nagradom rješavaće se sporazumno, a ako se u tome ne uspije nadležan je Općinski sud u Sarajevu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo