ŠTEDNJA JE U MODI

ProCredit Bank: Akcijska kamatna stopa od 2,55% za štednju na 24 mjeseca

02.02.2024 11:32:02
stednja procredit

Kada razgovaramo o upravljanju finansijama i odlučujemo o štednji, sigurnost i odgovorno bankarstvo su ključne karakteristike koje tražimo kod banke.

Mudro trošiti i pametno štedjeti je životni odabir i stil, i tu je važno znati da ste odabrali pouzdane partnere koji podržavaju vaše odluke. Kao i za sve druge važne odluke, bitno je svoje finansije povjeriti partneru koja će se beskompromisno brinuti o vašim željama i potrebama.

ProCredit Bank upravo to pruža svojim klijentima, kroz posebnu ponudu za štednju koja će udovoljiti kriterijima i najzahtjevnijih štediša. Fokus banke na odgovornom i sigurnom bankarstvu čini ProCredit upravo idealnim izborom za sve one koji već danas žele osigurati svoju finansijsku budućnost.

Februar je odlično vrijeme da 2024. napravimo godinom u kojoj ćemo donositi dobre odluke za sebe i birati pametne načine da  novac i vrijeme rade u našu korist. Moderni pristup štednji kroz ProCredit Bank klijentima donosi dodatnu praktičnost i efikasnost. Uz online pristup, mobilne aplikacije i personalizirane opcije, vaša štednja postaje prilagođena savremenom životnom stilu. Ponuda ProCredit Bank nudi izvanrednu kamatnu stopu od 2,55% (nominalna kamatna stopa - NKS je jednaka efektivnoj kamatnoj stopi - EKS) na štednju oročenu na 24 mjeseca. Uz ovu kamatnu stopu, novac će rasti sigurno i stabilno tokom 24 mjeseca. Važno je napomenuti da je sigurnost štednje jedan od ključnih principa koje ProCredit Bank njeguje. U svakom trenutku je štednja adekvatno zaštićena, a mehanizmi koje banka koristi garantuju sigurnost novca u svakom trenutku.

Rok do kojeg je moguće iskoristiti ponudu je 31. mart, a ponuda koja je upravo aktivna u ProCredit Bank nije samo prilika za štednju, nego realna mogućnost za ulaganje u sigurnu i profitabilnu budućnost.

Tim stručnjaka ProCredit Bank će klijentima pomoći od trenutka odluke o štednji do završetka cijelog procesa. Putem web stranice, kanala na društvenim mrežama Facebook Instagram ili pozivom na broj 033 250-950 možete potražiti više informacija i već danas osigurati rast ušteđevine uz odlične uslove.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting