Obezbijedite sigurnu budućnost

Akcijska Ponuda ProCredit Banke za Oročenu Štednju

07.09.2023 12:19:20
Oročena štednja

Kada pomislite na štednju, pomislite ProCredit Bank

Mjesec septembar donosi sa sobom miris novih početaka i priliku za unapređenje svojih finansijskih planova. U ProCredit Banci vjeruju da je sada pravo vrijeme da napravite korak ka ostvarenju svojih ciljeva, a ProCredit Banka je tu da Vam pomogne na tom putu.

Za Vas su pripremili izvanrednu Akcijsku ponudu na oročenu štednju za fizička lica, sa kamatnom stopom čak do 2,5%. Ova ponuda je posebno dizajnirana kako bi Vam omogućili da Vaš novac raste brže i sigurnije. Bez obzira na Vaše ciljeve, bilo da štedite za putovanje, stan, obrazovanje ili mirnu penziju, ProCredit Banka će Vam pomoći da ostvarite svoje snove.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku jer akcija traje do 31.10.2023. godine .

Preko 25 godina povjerenja klijenata čini ProCredit Banku pouzdanim partnerom u upravljanju Vašim finansijama. ProCredit Banka vjeruje u transparentnost, pouzdanost i odgovornost, i to su vrijednosti kojima se vodi kroz svakodnevne poslovne aktivnosti.

Posjetite najbližu poslovnicu ProCredit Banke ili ih kontaktirajte na 033/250-950 kako bismo Vam pružili više informacija o ovoj fantastičnoj ponudi.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting