ProCredit Banka: Sedam dana do stana, jednostavno, brzo i efikasno!

17.03.2022 14:35:53
stambeni kredit ProCredit Banka

Promijenite adresu uz stambeni kredit ProCredit Bank, uz minimalnu proceduru i maksimalnu podršku.

Promijenite adresu uz stambeni kredit ProCredit Bank, uz minimalnu proceduru i maksimalnu podršku.

Kupovina stana jedan je od najvažnijih i najljepših događaja u životu, bez obzira da li kupujete svoju prvu nekretninu, napuštate roditeljski dom ili se vaša porodica proširila za još jednog člana. U svakom slučaju, kupovina nekretnine bez kredita danas je skoro pa nemoguća. Izazova u osiguranju "krova nad glavom" ne nedostaje.

Sigurni smo da iz vlastitog iskustva, ili iskustva vaših bližnjih, mislite da je pred vama mukotrpan i dug proces koji zahtjeva puno odlazaka u banku, a da ne govorimo o prikupljanju i ovjeravanju dokumentacije kao i dugom čekanju odobrenja kredita u kojem čak možete izgubiti priliku da kupite odabranu nekretninu.

Međutim, ako želite olakšati život samima sebi onda ste na pravoj adresi. ProCredit Bank u samo 7 dana rješava vaše stambeno pitanje i to na jednostavan, brz i efikasan način. Stambeni krediti po atraktivnim uslovima dostupni su postojećim i novim klijentima. Obzirom da je sama procedura odobravanja stambenih kredita u ProCredit Bank jednostavna i brza, krenimo po stambeni kredit!

Nakon duge potrage pronašli ste idealnu nekretninu

Odabrali ste stan ili kuću na savršenoj lokaciji, zadovoljni ste veličinom i rasporedom prostorija, a odgovara vam i cijena nekretnine. Odahnite, popijte kafu i otvorite web stranicu ProCredit Bank BiH.

Aplicirajte online

Podnesite zahtjev i informišite se koju neophodnu dokumentaciju trebate prikupiti kako biste skupa sa bankom nastavili dalje.

Dostavite svu potrebnu dokumentaciju

Kako biste ubrzali proces odluke banke obratite pažnju da li ste kompletirali svu potrebnu dokumentaciju prije njenog dostavljanja. Vaš stan nikad nije bio bliže!

Odobrenje, potpisivanje ugovora, isplata i novi stan je vaš

Iako zvuči nevjerovatno za samo sedam dana od dostavljanja kompletne dokumentacije vaš kredit za nekretninu može biti odobren. Čestitamo! Uspješno ste prošli kroz sve korake i uskoro se useljavate u vlastiti stan ili kuću.

ProCredit Banka želi da budete spremni za nove prilike i da vam kupovina nekretnine ostane u lijepom sjećanju. Zato vas poziva da za više informacija o stambenim kreditima kontaktirate ProCredit Bank putem direktne forme, nakon čega će vam savjetnici za poslovanje sa stanovništvom omogućiti sve neophodne informacije, te pružiti pomoć i podršku u donošenju ove važne životne odluke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting