Upravljate vašim finansijama bilo kad i bilo gdje sa ProCredit Bank

19.12.2022 11:00:00
Svaki bankomat je tvoj sa ProCredit Bank!

Svaki bankomat je tvoj sa ProCredit Bank!

Prije samo nekoliko godina niste ni mogli zamisliti da će radnje za koje vam je trebao visok stepen organizacije, te do nekoliko sati provedenih u planiranju, fizičkom odlasku u banku, vremenu provedenom čekajući na šalteru, danas biti čas posla. Vjerovatno najčešće izgovorena riječ u posljednje dvije godine je digitalizacija. Kada ovu riječ stavimo u kontekst bankarstva, prva asocijacija je ProCredit Bank i to kao prva digitalna i jedina njemačka banka u BIH. 

Mogućnost da sve finansijske poslove obavite sa bilo kojeg mjesta, ne samo u vašem domu, već bilo gdje u svijetu, bez redova, čekanja i potpuno samostalno, je nevjerojatna ušteda i vremena, i novca, i živaca samog korisnika. Najvažnije prednosti digitalizacije jesu stalna dostupnost, obavljanje transakcije u kratkom roku, jednostavnost korištenja i personalizacija.

"Da, ali meni sada treba gotovina, a banka ili bankomat su daleko!" – Na ovu konstataciju, odnosno pitanje, ProCredit Bank odmah odgovara sa – "Svaki bankomat je tvoj."

Šta to u praksi znači? To znači da ako ste klijent ProCredit Bank, te posjedujete Mastercard karticu, na bankomatima bilo koje banke na području BiH možete podići bilo koji gotovinski iznos i to tri puta u toku jednog mjeseca, bez ikakve provizije – dakle besplatno!

Također, nakon što ste tri puta u toku mjeseca sa bilo kojeg bankomata podigli željeni iznos u gotovini, to naravno možete nastaviti činiti i dalje, uz proviziju od 2,00 KM, fiksno, bez obzira na iznos. Ponosni smo na ovaj benefit koji u našoj zemlji samo mi pružamo svojim klijentima. Davno smo shvatili koliko im je važno i bitno da u svakom momentu mogu računati na nas, bilo da se radi o digitalnim uslugama ili o podizanju gotovine, poručuju iz ProCredit Bank. 

Ne samo da vam digitalno bankarstvo daje mogućnost da otvorite račun, izvršite novčane transfere ili aplicirate za bilo koju drugu uslugu online, ono vam daje i mogućnost da uštedite. Pitate se kako? Na raspolaganju vam je do 20 besplatnih transakcija u zemlji realizovanih putem internet (e-Banking) ili mobilnog (m-Banking) bankarstva. Nebitno da li plaćate režije, šaljete novac unutar zemlje ili ostvarujete prliv sredstava na vaš račun, sve ove usluge u prvoj digitalnoj banci u BIH, kakva je ProCredit - su besplatne.

Neka svaki bankomat bude vaš, uštedite vaše vrijeme i podnesite zahtjev za otvaranje računa online klikom na link.

Vaš novac – vaša stvar!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting