BaRiba vraća vitalnost i energiju u svakom dobu

17.02.2022 07:39:40
BaRiba vitalnost i energija

U ma kojoj poznoj fazi života bili, uvrstite BaRiba zalogaje zdravlja na svoj meni i razliku ćete vidjeti vrlo brzo

Biti fit u poznijim fazama života je priličan izazov

Odabiri hrane često su uslovljeni različitim faktorima poput zdravstvenog stanja, stepena dnevnih aktivnosti, prehrambenih navika ali i eventualnih medicinskih terapija.

U ma kojoj poznoj fazi života bili, uvrstite BaRiba zalogaje zdravlja na svoj meni i razliku ćete vidjeti vrlo brzo

Primarna aktivnost Bariba preduzeća je procesuiranje pastrmke. Prepoznatljivi su na tržištu po dimljenoj losos-pastrmki.

Primjenom savremenih HCCP standarda sigurnosti hrane, Bariba osigurava vrhunski kvalitet proizvoda, koji je prepoznat od preko 100 zadovoljnih kupaca raznih profila kao što su restorani, hoteli, i specijalizirane prodavnice prehrambenih proizvoda.

Dimljenje je jedan od najstarijih načina očuvanja hrane, i tradicionalni način dimljenja ribe daje finalni rezultat koji prevazilazi sva očekivanja. Bariba proizvodi su poznati po svojoj punoći okusa i raskošnoj aromi dimljene ribe. Od posebno odabranih jedinki pastrmke, proizvodimo gotove filete, koje ručno obrađuju za savršen hladno ili toplo dimljeni finalni proizvod.

Sve su ribe ribice samo je Ba.Riba prava riba!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana