HLADNO dimljena BaRiba pastrmka

06.06.2022 08:31:34
Bariba hladno dimljena pastrmka

BaRiba ekipa hladno dimljenu pastrmku najviše koristi u sendvičima, salatama, carpaccio od dimljene pastrmke, bruschetta sa dimljenom pastrmkom kao i mnogim drugim jelima.

Domaći, delikatesni proizvod hladno dimljena pastrmka se dobija tradicionalnom metodom dimljenja na 30 stepeni putem koje se sačuvaju sve nutritivne vrijednosti ribe.

Važno je naglasiti da se ovaj proizvod dobije slajsanjem koje se obavlja ručno, te da ne zahtjeva nikakvu dodatnu obradu.

Hladno dimljena pastrmka je proizvod sa kojim možete napraviti mnogo jednostavnih a zdravih i bogatih obroka.

BaRiba ekipa hladno dimljenu pastrmku najviše koristi u sendvičima, salatama, carpaccio od dimljene pastrmke, bruschetta sa dimljenom pastrmkom kao i mnogim drugim jelima.

Sve što je potrebno jeste malo mašte i kreativnosti kako biste svom čulu okusa priredili vrhunski užitak!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana