Kompanija Milkos sponzor fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar

12.02.2018 15:01:43

Kompanija Milkos danas je potpisala sponzorske ugovore s dva najveća sarajevska fudbalska kluba - Sarajevom i Željezničarom.

Kompanija Milkos danas je potpisala sponzorske ugovore s dva najveća sarajevska fudbalska kluba - Sarajevom i Željezničarom.

"Drago nam je  da u okviru svojih mogućnosti možemo podržati naše klubove. Također, pružamo podršku i školama fudbala u našim najvećim klubovima i na taj način nastojimo pružiti podršku djeci i mladima. Nastavljamo raditi u skladu sa našim opredjeljenjem da su mladi najvažniji segment u zemlji i da treba raditi na njihovom uzdizanju kroz razne segmente, kao sto u ovom slučaju radimo kroz sport" izjavio je direktor Milkosa Adin Fakić.

Predstavnici FK Željezničar i FK Sarajevo su istakli kako je ovaj vid podrške  jako bitan za dalje uspjehe domaćih klubova.

"Marketinška strategija kluba jeste da se vežemo uz najbolje i najpoznatiji brendove" kazao je Alen Hujić, predsjednik uprave FK Sarajevo.

Zadovoljan novom suradnjom je i Emir Dobrača, marketing menadžer FK Željezničar, koji smatra da je klub pravi partner.

Također, Milkos je sa svojom prirodnom izvorskom vodom Ella podržao Program osnaživanja zdravlja žena u BiH, na način da je od kupovine svake boce vode 10% novca usmjereno za borbu za rano otkrivanje karcinoma dojke. U 2017. godini je na ovaj način prikupljeno 28.000 KM.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme