Otvaranje Hotela "Park" u Doboju 26. aprila

22.03.2012. 07:44 / Izvor: SRNA
Otvaranje Hotela 'Park' u Doboju 26. aprila

Novi hotel "Park" u Doboju vraća ovaj grad na turističku mapu Republike Srpske i BiH, izjavio je vlasnik objekta Boro Bjelošević iz Doboja.

"Hotel se nalazi u najljepšem dijelu Doboja, pored centralnog gradskog parka, koji svojim arhitektonskim izgledom i ugostiteljsko-turističkim sadržajima predstavlja veoma dobar izbor za goste, koji ovaj grad posjećuju zbog posla ili odmora", naglasio je Bjelošević na današnjoj konferenciji za novinare.

Prema njegovim riječima, hotel posjeduje 113 soba i apartmana i prostorije za prateću ugostiteljsko - turističku ponudu, među kojima su restoran i kafe bar, otvorenu terasu sa pogledom na park i centar grada, te pet sala za različite tipove konferencija, događaja, seminara i sastanaka, kao i dvorane za odmor duha i tijela.

"Otvaranje hotela planirano je 26. april", rekla je asistent generalnog direktora hotela "Park" Sanja Lopandić, podsjetivši da će tadašnji gosti imati priliku da upoznaju ovaj turistički proizvod i njegove vrhunske svjetske standarde u hotelijerstvu.

Sadašnji hotel "Park" nastao je rekonstrukcijom bivšeg hotela "Bosna", koji je prije privatizacije poslovao u sklopu bivšeg dobojskog državnog preduzeća "Ozrenturist".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti