Reppu Entreprenad širi poslovanje: Jarboli i zastave na benzinskim pumpama širom BiH

21.06.2011. 09:27 / Izvor: eKapija.ba
Reppu Entreprenad širi poslovanje: Jarboli i zastave na benzinskim pumpama širom BiH

Firma Reppu Entreprenad iz mjesta Janja kod Bijeljine, koja jedina na Balkanu proizvodi jarbole od poliestera sa unutrašnjom strukturom staklenih vlakana, zahvaljujući kvaliteti, nastavlja s uspješnim poslovanjem u BiH.

Kako nam je rečeno, Reppu Entreprenad nastavlja saradnju sa firmom Oktan promet iz Bijeljine, koji su još prošle godine počeli sa rekonstrukcijom i redizajnom svojim benzinskih pumpi.

"Dizajn i rekonstrukciju radi Signum iz Bijeljine, a naša firma učestvuje u dijelu kad su u pitanju jarboli i zastave", kazao je direktor Šerif Gradaščević i dodao da Oktan promet ove godine gradi i nekoliko novih pumpi u Janji i Foči, gdje Reppu Entreprenad također učestvuje u segmentu vizuelne komunikacije.

"Ovih dana je sklopljen i ugovor sa Hifom iz Tešnja koji kreću sa rekonstrukcijom svojih benzinskih pumpi, gdje ćemo također učestvovati u isporuci jarbola za zastave. Ugovor je sklopljen na godišnjem nivou i isporuka će ići sukcesivno rekonstrukciji", nastavlja Gradaščević.

Osim njih, isporuke rade i za firmu Enikon-gradnja Zvornik, njihovi jarboli se već nalaze na novootvorenoj pumpi Nestro petrola u Banjoj Luci i Gradišci, kao i na pumpama u Prijedoru i Kotor Varoši koje su rekonstruisane prošle godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti