Predstavljamo: Pušina iz Gruda - Usluge zemljanih radova i prijevoza na cijelom području BiH

22.06.2010. 08:22 / Izvor: eKapija.ba
Predstavljamo: Pušina iz Gruda - Usluge zemljanih radova i prijevoza na cijelom području BiH

Pušina d.o.o. Grude, sa sjedištem u Drinovcima, bavi se iskopima, zemljanim radovima, odvozom i dovozom materijala, rušenjem objekata i svim poslovima vezanim za zemljane radove. Raspolažu sa deset bagera, dvadeset kamiona za odvoz (dovoz) raznih materijala, buldožderima, valjcima, grederima, demperima i svom drugom tehnikom potrebnom za obavljanje svoje djelatnosti.

U ovoj djelatnosti na tržištu BiH djeluju 12 godina, a prijevozom se bave već 20 godina.

"Usluge prijevoza radnih strojeva i roba vršimo profesionalno sa specijaliziranim vozilom na cijelom području BiH", kazao je za eKapija.ba Ivan Grubišić, direktor Pušina d.o.o.

Kako je kazao, firma Pušina surađuje sa svim firmama u BiH koje se bave sličnom djelatnosti, a suradnja na poslovima izvođenja radova je najviše ostvarena s "Konstruktor-Inženjeringom d.d. Split", "Putovima d.o.o. Grude","Toming d.o.o Grude", "Konstruktor-Neretva d.o.o. Čapljina" , JP EP HZHB…i mnogim drugim.

U poduzeću je stalno zaposleno 18 djelatnika koji rade na raznim poslovima. U administraciji je zaposleno troje djelatnika, na bagerima i radnim strojevima rade školovani i izučeni strojari obučeni za izvođenje i najzahtjevnijih radova.

Ova firma iza sebe ima značajne poslovne rezultate. Radili su kompletne zemljane radove na izgradnji HE Peć Mlini, iskop strojarnice, ulazne i izlazne građevine, cjevovoda kao i iskop akumulaciojskog jezera.

"Radili smo i sve zemljane radove na izgradnji HE Mostarsko Blato. Kao kooperanti radili smo i na izgradnji dijela autoputa na dionici Kakanj-Dobrinje, izgradnji Mostarske južne obilaznice i na mnogim drugim projektima", ističe Grubišić.

Kada su u pitanju planovi za naredni period, u budućnosti planiraju da na našem regionalnom području postanu jedna od vodećih firmi u svojoj djelatnosti.

"Radove vršimo odgovorno, na vrijeme, s modernom tehnologijom i strojevima, te planiramo i dodatno usavršavati i širiti našu djelatnost i zaposlenike kako bi naši kupci dobili što kvalitetniju uslugu", rekao je Grubišić na kraju razgovora.

Firma Pušina d.o.o. Grude radi na području cijele BiH. Po potrebi, spremni su preuzeti i odgovorne poslove van naše zemlje i odraditi ih kvalitetno i odgovrno.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti