ASA Auto organizovala školovanje za servisne savjetnike: Certifikati za servisne savjetnike iz ovlaštene servisne mreže Audi-a

15.10.2009. 17:35 / Izvor: eKapija.ba
ASA Auto organizovala školovanje za servisne savjetnike: Certifikati za servisne savjetnike iz ovlaštene servisne mreže Audi-a

ASA AUTO je sa svojim trenerima i ovlaštenim trenerima ispred Audi AG organizirala i održala školovanje za sve servisne savjetnike iz ovlaštene servisne mreže Audi u našoj državi. Certificiranje se izvelo prema programu koji propisuje Audi AG.

Nakon četiri odslušana modula servisni savjetnici su morali položiti zahtjevan test i jedino na taj način su mogli dobiti certifikat od strane Audi AG i ASA AUTA d.o.o. Na ovaj način su servisni savjetnici iz ovlašenih Audi servisa: Emir Zorlak – ASA PVA Sarajevo, Slađan Krstić – INTER AUTO Tuzla, Tomislav Kolovrat – JELIĆ AUTO Mostar, Goran Ostojić – BRČKO GAS Brčko i Dražen Šorda – AUDI CENTAR Banja Luka, dobili korisna znanja i proširili spoznaje koje će sigurno osvježiti njihove svakodnevne poslove najsavremenijim metodama.

Ovim certifikatom oni su dobili jedan dodatni poticaj i obavezu da svojim dragocjenim klijentima i njihovim vozilima vrhunskog kvaliteta nude vrhunski tretman i vrhunsku uslugu. Servisni savjetnici su ogledalo servisa, nose ogromnu odgovornost u poslu i sveukupnom zadovoljstvu kupaca.

Iz razloga da zadovoljstvo kupaca bude u centru djelovanja, ASA AUTO i ovlaštena servisna mreža Audi su se upustili u ovaj zahtjevan projekat koji je na kraju uspješno i okončan.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti