EuroExpress brza pošta i nakon 11 godina na prvom mjestu u BiH

19.04.2019. 09:19 / Izvor: Akta.ba
EuroExpress brza pošta i nakon 11 godina na prvom mjestu u BiH

EuroExpress brza pošta nedavno je obilježila još jednu godišnjicu uspješnog poslovanja na području Bosne i Hercegovine.

EuroExpress brza pošta nedavno je obilježila još jednu godišnjicu uspješnog poslovanja na području Bosne i Hercegovine.

Jedanaesti rođendan kompanija je dočekala sa voznim parkom koji broji preko 300 vozila i više od 600 zaposlenih, koje čine mladi, stručno osposobljeni i obrazovani ljudi. Oni su raspoređeni na 25 lokacija širom zemlje, pomoću kojih EuroExpress brza pošta pokriva teritoriju Bosne i Hercegovine u potpunosti.

"S obzirom na to da se uspjeh EuroExpress brze pošte, između ostalog, temelji na domaćem i mladom obrazovanom kadru, naša kompanija se trudi da kreira toplu, porodičnu atmosferu, u kojoj će svaki član kolektiva doprinijeti zajedničkom napretku. Upravo iz ovog razloga EuroExpress brza pošta nastavlja da ulaže dodatne napore i sredstva u edukacije postojećih i novh kadrova. Uprkos velikom odlivu stručnog kadra, ova kompanija je uspjela da zadrži i poveća broj kvalitetnog mladog kadra kroz stručno upravljanje ljudskim resursima", rekli su za Akta.ba iz ove kompanije.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji koju kompanija koristi u poslu, u kombinaciji sa pažljivim praćenjem aktuelnih svjetskih trendova, EuroExpress brza pošta usavršava poslovanje, a istovremeno je spremna za potrebe 20.000 stalnih klijenata, kojima svakodnevno stoji na usluzi.

"Preuzimanje i dostava paketa i pošiljki u roku od 24 sata uveli smo mnogobrojne olakšice u u svakodnevni privatni i poslovni život korisnika usluga EuroExpress brze pošte, a ona se ogleda u brzini i potrebi da se zadovolje instant želje", kazali su.

Iz kompanije kažu da u takvom ambijentu, plan EuroExpress brze pošte je da i dalje održi kvalitet, dodatno poveća postojeći portfolio korisnika, broj radnika i dostavnih vozila, unaprijedi usluge i tako još jednom postavi nove standarde usluga brze pošte. Zbog ovoga EuroExpress brza pošta sa punim pravom može tvrditi da je broj jedan na tržištu BiH u okviru njene djelatnosti i na takvu poziciju je kompanija izuzetno ponosna.

"Brzina, pouzdanost, jednostavnost dostave, fokusiranost na potrebe korisnika i prilagođavanje zahtjevima korisnika uslovili su ubrzani razvoji transporta, roba i dostave u BiH. EuroExpress brza pošta odavno ispunjava sve pobrojane kvalitete, nije teško doći do zaključka da naša kompanija ima najširu moguću paletu korisnika, od fizičkih lica, pa sve do najvećih i najznačajnih kompanija", rekli su.

Kompanija EuroExpress brza pošta, zahvaljujući svojim rezultatima potpuno je dorasla zahtjevima savremenog doba i kao takva je spremna na sve izazove koji je očekuju u ovoj godinu, te kažu kako će u potpunosti opravdati vodeću poziciju među brzim poštama u BiH. 

I.M.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti