Express Courier, ovlašteni zastupnik za UPS u BiH, osvojio prestižnu nagradu

03.09.2019. 11:38 / Izvor: Akta.ba
Express Courier, ovlašteni zastupnik za UPS u BiH, osvojio prestižnu nagradu

Express Courier d.o.o. je ove godine još jednom pokazao kontinuirani kvalitet i fantastične poslovne rezultate.

Na ovogodišnjoj konferenciji ovlaštenih zastupnika za UPS održanoj u Pragu, učestovali su i predstavnici firme Express Courier d.o.o. Sarajevo kao ovlašteni zastupnik za UPS u Bosni i Hercegovini.

Cilj konferencije bila je analiza poslovnih rezultata iz prethodne godine, te predstavljanje planova za naredni period. Konferenciji su prisustvovali predstavnici kompanija, u kojima UPS ima svoje ovlaštene zastupnike.

Učesnici su kroz prezentacije i radionice imali priliku izložiti rezultate svojih kompanija u prethodnom periodu, predstaviti viziju unapređenja budućeg rada te diskutovati o zajedničkim ciljevima. 

Express Courier d.o.o. je ove godine još jednom pokazao kontinuirani kvalitet i fantastične poslovne rezultate. To su prepoznali i organizatori konferencije, koji su ovoj bh. kompaniji dodijelili najprestižniju nagradu konferencije za najuspješnije poslovne rezultate u 2018. godini, a koji se odnose na kvalitet usluge, zadovoljstvo klijenata i rast finansijskih i fizičkih pokazatelja.

Express Courier d.o.o. će i dalje raditi na unapređenju svih elemenata svog poslovanja, vodeći se strateškim ciljevima i planovima UPS-a, na zadovoljstvo korisnika UPS usluge u BiH i u skladu sa najvišim svjetskim standardima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti