Istraživanje o negativnim efektima na poslovanje MSP sektora u općini Žepče

17.07.2020. 08:58 / Izvor: Akta.ba
Istraživanje o negativnim efektima na poslovanje MSP sektora u općini Žepče

Razvojna agencija Žepče provodi istraživanje na temu “Kako kriza prouzrokovana virusom COVID-19 utiče na kompanije i male biznise u općini Žepče?”

Razvojna agencija Žepče provodi istraživanje na temu "Kako kriza prouzrokovana virusom COVID-19 utiče na kompanije i male biznise u općini Žepče?”

Ova anketa je namijenjena svim poduzetnicima/ama i vlasnicima/ama MMSP u općini Žepče, bez obzira na djelatnost.

Cilj istraživanja je dobiti uvid u posljedice koje je širenje COVID-19 virusa prouzrokovalo u privatnom sektoru u općini Žepče.

Prvo istraživanje provedeno je u mjesecu aprilu/travnju 2020. kada je utvrđeno stanje i potrebe privatnog sektora u općini Žepče u vrijeme pandemije i važećih ograničenja shodno epidemiološkim mjerama nadležnih institucija.

"Novo istraživanje provodimo kako bismo pratili stanje u gospodarstvu te dobili potrebne informacije sa terena u skladu sa kojim ćemo uskladiti naše aktivnosti u pravcu pružanja podrške MSP sektoru u općini Žepče. Molimo da odvojite nekoliko minuta za odgovore koji su nam neophodni u daljem radu i pronalasku načina podrške MSP sektoru u vremenu krize", saopćeno je iz RAŽ-a.

Upitnik za obrte

Upitnik za MSP

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti