Novo mjesto za predah: Fine Food otvorio caffe pekaru Katedrala

20.08.2020. 13:53 / Izvor: Akta.ba
Novo mjesto za predah: Fine Food otvorio caffe pekaru Katedrala
OTVORI GALERIJU

Fine Food, poznat po bogatoj i raznovrsnoj ponudi gastro i pekarskih delicija, građanima glavnog grada Bosne i Hercegovine ponudio je je još jedno mjesto za kratki predah.

Fine Food, poznat po bogatoj i raznovrsnoj ponudi gastro i pekarskih delicija, građanima glavnog grada Bosne i Hercegovine ponudio je je još jedno mjesto za kratki predah i uživanje u vrhunskim okusima. 

Današnjim otvorenjem caffe pekare Katedrala, na adresi Pehlivanuša 1, kompanija Fine Food d.o.o, nudit će građanima više od stotinu proizvoda uključujući različite vrste hljebova, peciva, kolača, kafe i sendviča, šest dana u sedmici odnosno od ponedjeljka do subote od 06:00 do 20.00h. 

Izgled caffe Katedrala, dizajniran po svjetskim standardima, predstavljaće nit vodilju za vizuelni identitet ostalih 11 objekata. Dizajniran da kupcima pruži nesvakidašnje iskustvo kupovine i užitka u okusima koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Dizajn caffe pekare Katedrala potpisuje sarajevski arhitektonski studio Gepek koji je na savremen i funkcionalan način predstavio misiju kompanije Fine Food.

Poštujući odredbe Kriznog štaba Kantona Sarajevo i caffe pekara Katedrala je svoje poslovanje prilagodila svim odredbama i mjerama zaštite građana i uposlenika, a za prve posjetioce novootvorenog objekta pripremila degustacije i  nagradnu igru. 

Svjesni izazovne situacije i nezavidnog položaja KJU "Dom za djecu bez roditeljskog staranja" kompanija Fine Food d.o.o. je ovom prilikom uručila donaciju u hrani ovoj ustanovi naglašavajući empatiju i brigu za najmlađe kao jedan od imperativa vremena u kojem živimo. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti