Širenje maloprodajne mreže: Fine Food otvorio novu caffe pekaru na Stupu

06.05.2021. 15:54 / Izvor: Akta.ba
Širenje maloprodajne mreže: Fine Food otvorio novu caffe pekaru na Stupu

Fine Food, poznat po bogatoj i raznovrsnoj ponudi gastro i pekarskih delicija, otvorio je novu caffe pekaru na Stupu, u sklopu novoizgrađenog naselja Bulevar.

Fine Food, poznat po bogatoj i raznovrsnoj ponudi gastro i pekarskih delicija, otvorio je novu caffe pekaru na Stupu, u sklopu novoizgrađenog naselja Bulevar.

Vrhunski ukusi pekarskih delicija su sad dostupni i u ovom dijelu novogradske opštine. Uz proširenu ponudu Fine Food nudi više od stotinu proizvoda uključujući različite vrste hljebova, peciva, kolača, kafe i sendviča, sedam dana u sedmici, i to radnim danima i subotom od 06:30 do 20.30, a nedjeljom od 7:00 do 16:00 sati.

Izgled novootvorene caffe pekare je u skladu sa prepoznatljivim Fine Food vizuelnim identitetom, modernim dizajnom koji pruža ugodno iskustvo kupovine te užitak u okusima koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. 

Pored Fabrike Duhana Sarajevo, Fine Food d.o.o. je još jedna uspješna kompanija u vlasništvu holdinga Badeco Adria. Primarna djelatnost ove kompanije je proizvodnja gotovih i polugotovih pekarskih proizvoda, kao i pružanje ugostiteljskih usluga.

Važan segment njene razvojne strategije čini usavršavanje te i dalje širenje asortimana tijesta, peciva, konditorskih proizvoda ali i gotove hrane.

U skladu s tim, Fine Food d.o.o. nastavlja unapređenje poslovanja uz kontinuirano usavršavanje svojih uposlenika, investiranje u tehnologiju i proizvodne kapacitete, kao i u uređenje i modernizaciju maloprodajne mreže.

Kako su saopštili iz ove domaće proizvodnje, pored novih proizvoda u skorijoj budućnosti su planirana otvorenja novih prodajnih mjesta posebno dizajniranog ambijenta u skladu sa svjetskim standardima, koji će dodatno osigurati da Fine Food bude nezaobilazna tačka u gastro ponudi Sarajeva.

Ova sarajevska industrija pekarskih proizvoda, delicija i hrane,  i u ovim izazovnim vremenima zapošljava preko 200 radnika, a kvalitet njenih proizvoda potvrđuju certifikati HACCP, ISO, Halal i IFS.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti