Fine Food d.o.o nudi partnerstvo malim biznisima

03.12.2020. 09:02 / Izvor: Akta.ba
Fine Food d.o.o nudi partnerstvo malim biznisima

Izazovna ekonomska situacija, izazvana pandemijom u svijetu, potakla je kompaniju Fine Food da osmisli program osnaživanja razvoja prehrambene industrije.

KVALITET I PODRŠKA NA BH.TRŽIŠTU SU NAŠ IMPERATIV

Izazovna ekonomska situacija, izazvana pandemijom u svijetu, potakla je kompaniju Fine Food da osmisli program osnaživanja razvoja prehrambene industrije, a naročito grane koja se bavi proizvodnjom pekarskih proizvoda, kao i zdrave i ukusne hrane koja se svakodnevno priprema.

Program osnaživanja ogleda se u partnerskom odnosu sa kompanijom Fine Food, po principu "ključ u ruke". U partnerskom odnosu Fine Food će zainteresiranim ponuditi provjeren operativni model pekarskog biznisa, te višegodišnje iskustvo i znanja iz oblasti marketinga i promocije. Fine Food partner dobiva pomoć u postavljanju objekta, osnovno znanje iz dijela pripreme proizvoda i priručnik sa najboljim primjerima iz prakse.

"Fine Food trenutno zapošljava 200 radnica i radnika, te poštujemo principe i standarde IFS, HALAL, HACCAP i ISO koji nas dodatno obavezuju da na tržište uvijek plasiramo samo vrhunske proizvode. Pokretanje partnerskog biznisa sa nama ne zahtijeva prethodno iskustvo iz ove oblasti kao ni ogromne novčane investicije. U procesu pokretanja i organizacije biznisa, potencijalni partneri na raspolaganju će imati naše cjelokupno znanje, iskustvo i podršku iz svih sfera poslovanja. Naš uspjeh je njihova sigurnost, koja nam je u izazovnim vremenima u kojim živimo neophodna. S ponosom naglašavamo da se ovaj model poslovanja već pokazao uspješnim te smo ostvarili dva partnerska odnosa na području Brčko Distrikta, a nadomak smo ostvarenja trećeg u Unsko – sanskom kantonu.", poručili su iz kompanije Fine Food.

Potencijalni partneri kompanije Fine Food svoj interes mogu iskazati putem e-maila finefood@finefood.ba , te saznati više o prednostima ovakvog koncepta poslovanja.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti