Poslovna saradnja Grawe osiguranja Sarajevo i Medical Institute Bayer Tuzla

27.08.2020. 07:58 / Izvor: Akta.ba
Poslovna saradnja Grawe osiguranja Sarajevo i Medical Institute Bayer Tuzla

Grawe osiguranje Sarajevo je kao društveno odgovorna kompanija, potpisala Ugovor o poslovnoj saradnji koji je od iznimnog značaja za lokalnu zajednicu.

U godini koja nam je pokazala koliko je važno imati sigurnost u ono što nam je najdragocjenije, život i zdravlje, Grawe osiguranje Sarajevo je kao društveno odgovorna kompanija, potpisala Ugovor o poslovnoj saradnji koji je od iznimnog značaja za lokalnu zajednicu.

Radi se o saradnji koja je jučer ozvaničena potpisivanjem ugovora između Grawe osiguranja d.d. Sarajevo i Zdravstvene ustanove specijalne bolnice „Medical Institute Bayer“ Tuzla. Saradnja se ogleda u obostranom VIP statusu uposlenika i klijenata ove dvije kompanije, a potpisnici Ugovora su predsjednik Uprave Grawe osiguranja Fikret Hodžić i direktor Medical Institute Bayer prof.dr.med.sci Elmir Jahić. 

"U saradnji naše dvije kompanije sadržana je misija i vizija našeg osiguravajućeg društva, gdje su na prvom i ravnopravnom mjestu klijent i zaposlenik. Zaposlenici Medical Institute Bayer Tuzla će imati pogodnosti pri zaključivanju Grawe osiguranja života, imovine kao i auto osiguranja, dok će s druge strane zaposlenici i klijenti Grawe osiguranja Sarajevo dobiti poseban status u korištenju usluga MIB klinike. U narednom periodu radićemo i na proširenju ponude kako bismo i našim klijentima sa posebnim statusom, omogućili dodatne pogodnosti u partnerskoj klinici. Također, korisnicima usluga klinike ćemo omogućiti posebne ponude osiguranja", izjavio je predsjednik Uprave GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo, Fikret Hodžić,te dodao da je GRAWE osiguranje dostupno svima, jer proizvode kreira prema potrebama i mogućnostima građana Bosne i Hercegovine.

Direktor Medical Institute Bayer Tuzla, jedan od najeminentnijih interventnih kardiologa u BiH i regiji,  prof.dr.med.sci Elmir Jahić, ponosan je na poslovnu saradnju koja je danas ozvaničena.

"Ovakva vrsta saradnje me izuzetno raduje, s obzirom da današnje vrijeme zahtjeva sveobuhvatniju i bržu uslugu u zdravstvenim ustanovama. Specijalna bolnica Medical Institute Bayer sa sedam odjeljenja i stručnim kadrom će biti na usluzi zaposlenicima i klijentima Grawe osiguranja, te se s pravom može reći da je naša saradnja od posebnog društvenog značaja", istakao je dr. Jahić. 

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo, sa najvećom aktivom na tržištu osiguranja u BiH od 240.550.329,00KM nastavlja pozitivnim primjerima i poslovanjem potvrđivati lidersku poziciju među osiguranjima Bosne i Hercegovine već 22 godine. Posebno ističu svoje umijeće poslovanja koje se temelji na finansijskoj stabilnosti poslovanja, a samim tim i finansijskoj stabilnosti i sigurnosti ugovarača osiguranja.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti