Pozitivni trendovi kroz saradnju Grawe osiguranja i inicijative "Odmori u BiH"

31.08.2020. 08:31 / Izvor: Akta.ba
Pozitivni trendovi kroz saradnju Grawe osiguranja i inicijative 'Odmori u BiH'

Cilj saradnje je podržati projekat koji doprinosi poboljšanju stanja u bh. privredi, posebno domaćem turizmu.

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo, u skladu sa poslovnom politikom, prati pozitivne trendove i podržava projekte koji su od značaja za cjelokupnu zajednicu. Jedan od takvih projekata je inicijativa "Odmori u BiH", sa kojom je potpisan Ugovor o poslovnoj saradnji.

Cilj saradnje je podržati projekat koji doprinosi poboljšanju stanja u bh. privredi, posebno domaćem turizmu. Podrška lokalnoj privredi / turizmu jedan je od prioriteta djelovanja Grawe osiguranja d.d. Sarajevo. 
 
"Inicijativa "Odmori u BiH" pokrenuta je u pravom trenutku za bh. turizam, kada je pandemija izazvala osjećaj nesigurnosti i neizvjesnosti, ali i otežala turistička putovanja. Ideja nam se svidjela, te smo odlučili podržati ovaj značajan projekat. Organizirali smo akciju osiguranja života i imovine, kao i nagradnu igru "Sa GRAWE osiguranjem odmori sigurno!", čiji je prevashodni cilj promocija bosansko-hercegovačke turističke ponude, ali i programa osiguranja koje nudimo. Grawe osiguranje svojim programima osiguranja, skrojenim prema mogućnostima i potrebama bh. građana, omogućava ljudima osigurati ono najdragocjenije, život i imovinu, kako bi što rasterećenije mogli uživati u vikend ili godišnjim odmorima"
, izjavio je predsjednik Uprave GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo, Fikret Hodžić.
 
U sklopu inicijative "Odmori u BiH" pokrenuta je marketing platforma bh. turizma na adresi www.odmoriubih.ba, putem koje se promovira i prodaje bh. turistička ponuda. Trenutno Inicijativa radi na organizaciji putovanja predstavnika bh. medija u zanimljiva turistička odredišta u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da se javnosti približi svo bogatstvo koje svojim posjetiteljima nude te destinacije.
 
"U vrijeme kada je pandemija korona virusa otežala skoro svaki aspekt naših života, pokrenuli smo Inicijativu "Odmori u BiH" sa namjerom da kroz zajednički rad turističkih djelatnika lakše prebrodimo posljedice pandemije. Kreiranjem inovativne web platforme www.odmoriubih.ba nastojali smo olakšati kupovinu ponuda odmora u Bosni i Hercegovini, a realizirali smo i niz aktivnosti sa ciljem da promoviramo sve ono što Bosna i Hercegovina ima za ponuditi, a toga je, zaista, mnogo. Grawe osiguranje je među prvima prepoznalo naše namjere i priključilo se inicijativi, kroz organizaciju nagradne igre, ali i nuđenje različitih programa osiguranja svojim klijentima"
, istakao je Nedim Lipa, predstavnik Inicijative "Odmori u BiH“.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti