Izvučeni dobitnici 2 kruga nagradne igre "Ljetujmo u BiH – Oslonimo se na svoje"

06.09.2020. 10:39 / Izvor: Akta.ba
Izvučeni dobitnici 2 kruga nagradne igre 'Ljetujmo u BiH – Oslonimo se na svoje'

Izvlačenjem sretnih dobitnika drugog kruga nagradne igre "Ljetujmo u BiH - Oslonimo se na svoje", koja promoviše bh. turizam, naše domaće proizvode i kompanije, završena je i velika nagradna igra Amko komerca.

Izvučeni su dobitnici velike nagradne igre Amko komerca "Ljetujmo u BiH - Oslonimo se na svoje".

Izvlačenjem sretnih dobitnika drugog kruga nagradne igre „Ljetujmo u BiH - Oslonimo se na svoje", koja promoviše bh. turizam, naše domaće proizvode i kompanije, završena je i velika nagradna igra Amko komerca.
 
U Amko hipermarketu u naselju Mojmilo u Sarajevu, javno su izvučena 64 sretna dobitnika nagradne igre LJETUJMO U BIH - OSLONIMO SE NA SVOJE, koju je Amko komerc zajedno sa domaćim kompanijama i Udruženjem Kupujmo i koristimo domaće organizovao kako bi pomogao turizmu naše zemlje.

U nagradnoj igri koja je počela 01. jula učestvovali su svi kupci koji su na računu od  minimalno 20 konvertibilnih maraka  imali i neki od domaćih proizvoda, partnera  nagradne igre.

Regularnost izvlačenja pratila je tročlana komisija: Sekretar Udruženja Kupujmo i koristimo domaće gospodin Arnel Hodžić te predstavnici Amko komerca Lejla Hodžić i Fadila Mujkanović - Hasović.
 
"Posebno nas raduje činjenica da su naši kupci prepoznali važnost ovog projekta.  Izuzetno smo zadovoljni odzivom kupaca na samu akciju kupovine domaćih proizvoda i promociju bh turizma.  Upravo je izvlačenje sretnih dobitnika  nagradne igre vrhunac ovog projekta, jer one najsretnije nagradili smo odličnim turističkim aranžmanima u našoj zemlji i poklon vaučerima za kupovinu u trgovinam Amko komerca. U ime kompanije Amko komerc, čestitam sretnim dobitnicima i zahvaljujem svim učesnicima nagradne igre, ali i Udruženju Kupujmo i koristimo domaće i  našim poslovnim partnerima  na još jednom zajedničkom projektu  promocije bosanskohercegovačkih proizvoda i bh turizma", izjavila je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerc-a.

 




 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti