Proširena paleta: U ponudi Wieberra od sada i auto detailing proizvodi​

02.04.2021. 15:59 / Izvor: Akta.ba
Proširena paleta: U ponudi Wieberra od sada i auto detailing proizvodi​

WIEBERR je odnedavno svojoj paleti koja broji preko 150 različitih proizvoda dodao i auto detailing proizvode

WIEBERR je odnedavno svojoj paleti koja broji preko 150 različitih proizvoda dodao i auto detailing proizvode. Auto detailing je proces čišćenja, njime se uklanjaju nedostaci, te štite interijer i eksterijer vozila sa naglašenom pažnjom na detalje koji oplemenjuju stanje vozila. Usmjerenost na detalje olakšava kontinuirano održavanje, te podiže estetski dojam vozila na mnogo višu razinu.

"Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i savršenoj tehnologija koju firma posjeduje i povjerenju koje uživa na tržištu među klijentima, odnosno partnerima, WIEBERR je danas prepoznatljiv brend kada je u pitanju autokozmetika, a to je bio i glavni razlog ulaska u sektor auto detailinga. Pozivamo sve firme koje se bave datailingom da nam se jave, kako bi im dostavili naše besplatne uzorke. Mi, kao WIEBERR, dajemo garanciju na kvalitet za sve naše proizvode", ističe Edin Imamović, izviršni direktor firme.

WIEBERR je poznat po vrhunskom kvalitetu i pristupačnoj cijeni, a uspješno djeluje diljem svijeta. Izvoze za preko 60 država, prvenstveno za Njemačku, Belgiju, Austriju, a pored centralne fabrike u Turskoj, proizvodnja se još nalazi i u Ukrajini, Kazahstanu i Azerbejdžanu.

Za detalje o kampanji posjetite web stranicu www.wieberr.com.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti