Uspješna investicija: Kompleks "Muška voda" ponovo otvara vrata i očekuje prve goste

13.08.2022. 11:19 / Izvor: Akta.ba
muška voda

Hotelsko-turistički-sportksi komleks "Muška voda" kod Kladnja, otvara vrata i očekuje prve goste.

Hotelsko-turistički-sportksi komleks "Muška voda" kod Kladnja, otvara vrata i očekuje prve goste.

Ponosno je to izjavio Kasim Selimović, dugogodišnji uspješni privredni privrednik, predsjednik Odbora Udruženja za trgovinu, ugostiteljstvo i turizam Kantonalne privredne komore Tuzla, vlasnik uspješnih privrednih subjekata "Piemonte" Tuzla i "Erviks" Kalesija, piše portal tuzlarije.net.

Velikoj porodici uposlenika ove dvije firme, njih skoro 300 stotine, sada će se pridružiti i oni koji će svojim znanjem, entuzijazmom, profesionalizmom, doprinijeti radu, razvoju i uspješnosti kompleksa "Muška voda".

Sa zadovoljstvom je o rekonstrukciji objekta, investiciji, svim poduzetim radovima i planovima, direktor Selimović razgovarao sa Nedretom Kikanovićem predsjednikom Kantonalne privredne komore Tuzla, prilikom njegove posjete Muškoj vodi.

"Mi smo presretni što otvaramo vrata, što možemo reći da smo završili sve potrebne radnje, rekonstrukciju priveli kraju, opremili i oplemenili sadržaje, kako bi primili prve goste u našem kompleksu. I tu se ne zaustavljamo. Imamo još ideja koje želimo provesti u djelo, imamo još zacrtanih planova, sadržaja. Planom radova, razvoja i unaprjeđenja sadržaja, radit će se na izgradnji bazena, zoološkog vrta, biciklističkih staza, sportskih terena. Želja nam je da ponudimo što više našim gostima, da se što ugodnije osjećaju i da ovo ponovo bude jedno prepoznatljivo turističko odredište, mjesto kojem će se sa zadovoljstvom vračati gosti i planirati ga u svojim godišnjim odmorima, bilo ljeti bilo zimi. Ovo je jedna poznata, dugogodišnja pozitivna priča i o Muškoj vodi ne treba trošiti riječi. Mnogima je poznat značaj ove lokacije sa zdravstvenog aspekta, a mi ćemo se u našem kompleksu potruditi da prijatnom i ugodnom atmosferom, kvalitetnim sadržajima, smještajem, gastronomskom ponudom, toplinom od prijema do izlaska gostiju, postanemo prepoznatljivi i jedna od najreprezentativnijih turističkih destinacija na području Tuzlanskog kantona", rekao je Kasim Selimović.

Posjeta predsjednika Kikanovića i ugodan razgovor sa dugogodišnjim komorskim članom i uglednim privrednikom Kasimom Selimovićem, izrodili su i neke nove ideje. Bilo je riječi o mogućnostima izgradnje dodatnih sadržaja, razmjenjena su iskustva, savjeti i naravno, upućene čestitke na učinjenom i riječi podrške za naredni period.

"Investicija u Mušku vodu je pun pogodak, pravi potez i zasigurno je jedna od značajnijih u posljednje vrijeme. Kasim Selimović je dao jednu posebnu notu ovom izuzetno lijepom i zdravom kraju, oplemenio jednu značajnu destinaciju i donio ono što je bilo potrebno, što je nedostajalo. Iskrene čestitke za smjelost pokretanja i realizacije jednog ovako velikog i skupog projekta. Siguran sam da će ovo biti mjesto okupljanja brojnih žitelja Tuzlanskog kantona, da će i brojne članice Komore biti česti gosti i naši sadržaje po svom ukusu. Želim u ime Kantonlane privredne komore Tuzla i u svoje ime, mnogo sreće u daljem radu, unaprjeđenju ponude, sadržaja, a u dogledno vrijeme i proširenju kapaciteta. Siguran sam da će ovo mjesto biti vrlo brzo prepoznato i među vodećim turističkim destinacijama ne samo na području Tuzlanskog kantona nego i cijele Bosne i Hercegovine", izjavio je predsjednik Kikanović uručivši i prigodan poklon direktoru Selimoviću.

Ono što je još preostalo jeste kompletiranje radne snage, kadra koji će biti prepoznatljiv i profesionalnim odnosom privući goste i činit ugodnim njihov boravak u kompleksu "Muška voda". S tim u vezi, raspisan je i oglas za prijem radnika.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti