Uspješno održan Bicom Systems EU Business Summit

28.09.2022. 15:51 / Izvor: Akta.ba
Bicom

Bicom Systems kompanija uspješno je održala EU Business Summit, koji je trajao od 19. do 23. septembra. Ovom događaju prisustvovali su partneri Bicom Systems kompanije iz nekoliko evropskih država.

Bicom Systems kompanija uspješno je održala EU Business Summit, koji je trajao od 19. do 23. septembra. Ovom događaju prisustvovali su partneri Bicom Systems kompanije iz nekoliko evropskih država.

EU Business Summit svečano je otvoren u Tuzli, a zatvaranje i dodjela nagrada održano je u Sarajevu. U prvom dijelu, prezentovani su noviteti Bicom Systems proizvoda, te su njihovi partneri imali priliku razmjeniti ideje i povratne informacije sa IT stručnjacima, koji rade na razvoju softverskih rješenja.

Također, predstavljene su uspješne priče poslovnih partnera, te održana panel diskusija na temu kako Bicom Systems može doprinijeti u još bržem poslovnom rastu.

bicom

"Susreti s partnerima su uvijek odlična stvar, jer nam daju priliku saznati nove informacije i prijedloge. Posebno nas raduje činjenica da su prisustvovali naši partneri iz raznih zemalja, koji plasiraju naše proizvode na trzišta EU i šire. Svakako nas čeka uzbudljiv period i veselimo se zajedno s njima generisati još bolje poslovne rezultate", rekli su iz Bicom Systems-a.

U sklopu zatvaranja Business Summit-a, održana je i dodjela nagrada partnerima Bicom Systems-a. Kako su istakli, događaji poput ovih imaju veliku važnost u cjelokupnom poslovanju, te predstavalju dobre poslovne prakse koje vrijedi njegovati.

bicom

“Zahvaljujemo se Bicom Systems-u na sjajnom događaju, koji nam je pomogao uvidjeti koje promjene trebamo uvesti u našoj ponudi proizvoda, kao i prodajnoj strategiji. Također, bilo je zadovoljstvo upoznati i partnere iz drugih država, te izuzetne ljude koji svakodnevno rade na razvijanju i unaprjeđivanju ovih softverskih rješenja”, istaknuli su predstavnici kompanije “Fonia” iz Francuske.

Bicom Systems kompanija osnovana 2004. godine, a posluje u oblasti razvoja telekomunikacijskih softvera, koji se koriste širom svijeta. Tim od preko 150 IT stručnjaka, nalazi se u Tuzli, Zenici, Sarajevu, Banja Luci, te u Kanadi, SAD-u, Francuskoj, Velikoj Britaniji. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti