SIPA prodaje šest službenih vozila

15.11.2022. 10:13 / Izvor: Akta.ba
Škoda

Državna agencija za istrage i zaštitu je objavila Javni oglas za prodaju službenih vozila i specijaliziranih službenih vozila .

Državna agencija za istrage i zaštitu je objavila Javni oglas za prodaju službenih vozila i specijaliziranih službenih vozila Državna agencija za istrage i zaštitu, putem javne prodaje-licitacije zatvorenim pisanim ponudama.

Na prodaju su Volkswagen Transporter T5, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Golf V, Volkswagen Golf IV i dvije Škode Yeti.

Najskuplji među njima je Volkswagen Tiguan koji košta 10.004,00 KM. Prešao je 294 727 km, ispravan je i registrovan. Najjeftiniji automobil koji je na prodaju je Volkswagen Golf IV, a košta 2.921,00 KM.

"Pravo učešća u postupku javne prodaje-licitacije imaju sve pravne i fizičke osobe koje prije utvrđenog roka uplate kauciju u iznosu od 10 % početne cijene vozila za koje licitiraju. Vozila koja su predmet javne prodaje-licitacije mogu se pogledati na službenom parking prostoru Agencije u Istočnom Sarajevu. ", navodi se u oglasu.

Javno otvaranje ponuda uz prisustvo zainteresiranih ponuđača održat će se 24.11.2022. godine u 13,00 sati, u amfiteatru Agencije, ul. Nikole Tesle 59, Istočno Sarajevo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti