U stalnoj potrazi za stručnjacima

Lanaco među top 3 najpoželjnija poslodavca u IT sektoru

15.02.2023. 13:09 / Izvor: Akta.ba
lanaco

Kompanija Lanaco izabrana je među tri najpoželjnija poslodavca u 2022. godini u kategoriji IT, prema istraživanju koje je provela kompanija Kolektiv d.o.o. (MojPosao.ba).

Kompanija Lanaco izabrana je među tri najpoželjnija poslodavca u 2022. godini u kategoriji IT, prema istraživanju koje je provela kompanija Kolektiv d.o.o. (MojPosao.ba).

Cilj projekta "Najpoželjniji poslodavac", jeste odati priznanje poslodavcima koji brinu o zaposlenima te nude dobre uslove za rad, razvoj i edukaciju.

Među kriterijima koji su odlučivali o izboru su dobar odnos poslodavca prema zaposlenima, pozitivno radno okruženje i visok kvalitet proizvoda i usluga.

Ove godine nominovano je 420 kompanija za koje je glasalo više od 15.000 ispitanika, a istraživanje je provedeno putem online ankete na portalu MojPosao.ba.

Kompanija Lanaco trenutno ima aktuelnu kampanju zapošljavanja. Otvoreni su konkursi za mnogobrojne pozicije u različitim sektorima. Samo u prvom kvartalu 2023. godine zapošljavaju preko 30 novih kolega, koji će biti raspoređeni u kancelarijama u Sarajevu i Banjaluci.

Tim povodom pokrenuli su i kampanju sa jasnom porukom: “Great fish do not swim in shallow water!”

Detaljne opise za sve otvorene pozicija u kompaniji možete pronaći na web stranici: LANACO OGLASI

Kako kažu iz kompanije, Lanaco je u stalnoj potrazi za talentovanim i ambicioznim stručnjacima, koji su spremni da se razvijaju i doprinose uspjehu kompanije. Za ovaj vid kampanje odlučili su se zbog širenja poslovanja kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Konstantan rast zaposlenih, od osnivanja do danas, jedan je od pokazatelja sistematskog i planskog širenja kompanije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti