Vrhunska kompanija

Euro-Roal će u saradnji sa njemačkom firmom prodavati roto okove na tržištu BiH

27.02.2023. 07:42 / Izvor: Akta.ba
euro roal

Kompanija Euro-Roal i Roto Elzett Kft. počeli su saradnju i prodaju roto okova na tržištu Bosne i Hercegovine.

Kompanija Euro-Roal i Roto Elzett Kft. počeli su saradnju i prodaju Roto okova na tržištu Bosne i Hercegovine. Euro-Roal kao vodeći distributer aluminijskih profila, PVC LB. Profila, inoksa, polikarbonatnih ploča i pleksiglasa bio je logičan izbor za ovu saradnju.

Svojim poslovanjem kompanija Euro-Roal budi povjerenje partnera, a kroz široku mrežu poslovnica kao i kompanije u Crnoj Gori i Hrvatskoj nameće se kao strateški važan i kvalitetan partner. Roto Frank Holding AG sa sjedištem u Leinfelden-Echterdingenu u blizini Stuttgarta je grupa kompanija koja se sastoji od tri neovisne divizije: divizija FTT koja razvija i proizvodi okove za prozore i vrata, divizija DST koja razvija i proizvodi krovne prozore i divizija RPS koja nudi servis i usluge vezane za prozore i vrata.

"Radi se o zaista vrhunskoj kompaniji koja kroz svoju filozofiju i strategiju stavlja fokus na ono što je relevantno sa tačke gledišta kupca. Roto FTT ima najbolju svjetsku ekpertizu u proizvodnji okova i integraciji okova u prozore i vrata te je globalni lider na tržištu za Tilt&Turn okove. Roto nudi impresivno širok izbor te smo sigurni da ćemo kroz ovo zastupništvo našim kupcima olakšati poslovanje i pronalazak rješenja za sve njihove potrebe. Kompanija Euro-Roal nastavlja graditi svoje poslovanje u smjeru rasta i širenja ponude s kvalitetnim partnerima, kao i širenja našeg prisustva na tržištima regije. Nastavljamo započeto u prošloj godini i idemo prema jasno zacrtanim ciljevima“, naglasio je Admir Djedović, generalni direktor kompanije Euro-Roal d.o.o. Doboj Jug.

Euro-Roal, članica grupacije Hifa-Oil, svoje poslovanje razvija u smjeru „One stop shop“ olakšavajući time kupcima da jednostavnije i lakše dođu do proizvoda i usluga raznih brendova, uz lager proizvoda koji može brzo odgovoriti na njihove potrebe.

Poslovanje je diverzificirano u dva pravca: prodaju „Industrijskog asortimana“ i prodaju „Arhitektonskog Građevinskog asortimana“.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti