RAŽ u Osijeku: Suradnja sa susjedima je gospodarski interes

27.08.2013. 16:19 / Izvor: eKapija.ba
RAŽ u Osijeku: Suradnja sa susjedima je gospodarski interes

amjenik gradonačelnika Osijeka Vladimir Ham sa suradnicima primio je izaslanstvo Razvojne agencije Žepče, predvođeno direktoricom Brankom Janko.

Zamjenik gradonačelnika Osijeka Vladimir Ham sa suradnicima primio je izaslanstvo Razvojne agencije Žepče, predvođeno direktoricom Brankom Janko.

Voditeljica izaslanstva upoznala je domaćine sa zemljopisnim položajem, strukturom stanovništva i gospodarskim potencijalima Žepča.

"Osijek je prvi grad gdje smo došli. Željeli bismo da nas kao „stariji brat“ upoznate s primjerima dobre prakse u privlačenju investicija, da nam pomognete promovirati naše gospodarske zone i da budete gosti na našem Mini gospodarskom forumu koji će se održati 10. listopada ove godine", istaknula je direktorica Janko.

Zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham istaknuo je uime osječkih domaćina da suradnja sa susjedima nije samo regionalna odgovornost, nego i gospodarski interes.

"Bosna i Hercegovina je iznimno važno tržište za nas i rado ćemo se odazvati pozivu za sudjelovanjem na Mini gospodarskom forumu te podijeliti svoja znanja i iskustva koja smo prilikom pristupanja u Europsku uniju također stjecali uz pomoć „starije braće“", dodao je Ham.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti